Ilmoita ehdokkaasi Puhtausalan Tähdeksi

Ilmoita nyt oma ehdokkaasi Puhtausalan Tähdet -kilpailuun. Tuomaristo valitsee ehdokkaiden joukusta kolme finalistia, ja voittaja selviää Puhtausalan Tähdet -gaalassa 31.10.2024 Pikku-Finlandiassa. 

Ammattilainen 2024 

Taitava puhtausalan ammattilainen osaa asiansa, hän on asiakaspalveluhenkinen, joustava sekä uudistumis- ja oppimishaluinen. Puhtausalan Tähti ymmärtää taloudellisen työskentelyn merkityksen ja osaa ottaa huomioon työssään tämän päivän laatuvaatimukset.

Ehdota ammattilaista

Tork

 

Suunnittelija 2024

Suunnittelijalla, joka mitoittaa, laskee ja rationalisoi siivouspalvelukohteita on oltava siivousalan substanssi hallussa! Puhtausalan Tähtenä hänen on hallittava laskennan lisäksi myös palvelutuotannon kannattavuuteen tähtäävät elementit. Hänen on oltava digitaitoinen ja hallittava laatuajattelu. Suunnittelija voi edustaa myös puhtauspalvelun ostajaorganisaatiota.

Ehdota suunnittelijaa

 

Esihenkilö 2024 

Puhtausalan esihenkilö toimii tuloksekkaasti, hän hallitsee sekä suunnittelun että organisoinnin. Esihenkilönä hänellä on hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu ja yhteistyötaidot. Puhtausalan Tähti haluaa osallistua aktiivisesti koko puhtausalan kehittämiseen. Hän kykenee rakentamaan hyvän työilmapiirin ja tukee henkilöstöä yksilöllisesti ja toimii poikkeuksellisen innostavasti esihenkilönä.

Ehdota esihenkilöä

Orbotech
 

Kiinteistönhoitaja 2024

Taitava kiinteistöalan ammattilainen osaa asiansa, on asiakaspalveluhenkinen, joustava sekä uudistumis- ja oppimishaluinen. Puhtausalan Tähti ymmärtää taloudellisen työskentelyn merkityksen ja osaa ottaa huomioon työssään tämän päivän laatuvaatimukset.

Ehdota kiinteistönhoitajaa
 

Johtaja 2024

Hyvä johtaja on innostava ja koko puhtausalaa eteenpäin vievä. Hänen työnsä merkitys näkyy sekä tuloksekkaassa toiminnassa että henkilöstön hyvinvoinnissa. Johtaja voi edustaa niin yksityistä kuin julkista sektoria tai työskennellä palvelu-, tavarantoimittaja-, oppilaitos-, asiantuntija- tai teollisuusorganisaatiossa.

Ehdota johtajaa

Opettaja 2024

Puhtausalan Tähdeksi valittavalla opettajalla on monipuoliset pedagogiset taidot, osaamista myös käytännöstä ja kokemusta alan palvelutuotannosta. Lisäksi hän on uudistumis- ja oppimishaluinen ja verkostoitunut käytännön työelämään. Hän on innostava ja kannustava mentori puhtausalan opiskelijoille.

Ehdota opettajaa

Kärcher

Vaikuttaja 2024

Vaikuttajaksi voidaan palkita yksi henkilö tai organisaatio. Vuoden vaikuttaja on kehittänyt puhtausalaa laaja-alaisesti ja tuonut alalle positiivista vaikuttavuutta. Puhtausalan tähti luo inspiroivaa ja innostavaa toimintakenttää myös muille yli toimialarajojen.

Ehdota vaikuttajaa

Kiilto

 

Puhtausala ry