Tilauskoulutukset

Järjestämme monipuolisesti erilaisia tilauskoulutuksia ympäri Suomea, joissa yrityksesi henkilöstö voi syventää ja päivittää osaamistaan. 
 

Siivouksen perusteet
- erinomainen kausi- ja kesätyöntekijöille

Koulutus sopii erinomaisesti juuri alalle tulleille, omaa osaamistaan päivittäville ja ohjaustyötä tekeville. Se on loistava uusien kesätyöntekijöiden perehdytyksen. Koulutus antaa perustietoa hygieenisen, laadukkaan, ergonomisen ja turvallisen siivoustyön tekemiseen. Koulutuksessa opitaan alan ammattisanastoa, esivalmistellun siivouksen periaatteita, puhdistusaineiden merkitystä puhdistustapahtumassa sekä siivoustyön toteuttamista hyvää työtapahygieniaa noudattaen.

Tilaa koulutus
 

Perussiivouksen perusteet

Koulutus antaa uusimmat tiedot 2020-luvun perussiivousmenetelmistä sekä eväitä perussiivouksen suunnitelmalliseen toteutukseen laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Koulutuksessa opitaan mitä perussiivous tarkoittaa ja miten suunnitelmallista perussiivousta toteutetaan. Koulutuksessa saa tietoa perussiivouksessa käytettävien siivousmenetelmien, puhdistusaineiden ja koneiden valintaan vaikuttavista tekijöistä sekä perehdytään tavanomaisimpien lattiamateriaalien perussiivoukseen. Koulutus sopii erinomaisesti perussiivoustöitä tekeville siivoojille osaamisen päivittämiseen sekä siivoojille, joilla puhtauden perusosaaminen on olemassa mutta, jotka vasta aloittelevat perussiivoustöiden tekemistä.

Tilaa koulutus
 

Muut koulutusaiheet

Järjestämme koulutuksia yrityskohtaisesti myös muista aiheista. Tällöin aihe ja näkökulma räätälöidään juuri teille sopivaksi ja ajankohta voidaan sopia joustavasti. Kouluttaja tulee paikalle ja isompi ryhmä tai vaikka kaikki työntekijät voivat osallitua koulutukseen samalla kertaa. Koulutuksia voidaan toteuttaa myös etäyhdellä.

Koulutusten pituus vaihtelee yleensä 2 tunnin setistä aina koko päivän koulutukseen. Useimmiten yrityskohtaiset koulutukset pidetään tilaajan omissa tai järjestämissä tiloissa, mutta tarpeen mukaan myös liitto voi järjestää tilat ja tarjoilun koulutustilaisuuteen. 

Tilaa ja toteuta koulutus omalle henkilökunnallesi ja kausityöntekijöillesi! Ole yhteydessä, niin keskustellaan lisää sisällöstä ja toteutustavasta.

Kysy lisää tilauskoulutuksista

 

UIMA-ALLAS- JA MÄRKÄTILOJEN HYGIENIAOSAAMISKOULUTUS JA -TESTI, Katso tästä!

 

Puhtausala ry