Tilauskoulutukset

Aina valmiista koulutuskalenterista ei löydy sopivaa aihetta tai ajankohta ei sovi. Toisinaan olisi kätevämpää, jos kouluttaja tulisi paikalle ja vaikka kaikki työntekijät voisivat osallistua koulutukseen työpaikallaan.

Avuksi tulee tilauskoulutukset!
 

Yrityskohtaiset koulutukset

SSTL Puhtausala ry järjestää koulutuksia myös yrityskohtaisesti. Tällöin aihe ja näkökulma voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi ja ajankohta voidaan sopia joustavasti. Koulutusten pituus vaihtelee yleensä 3 tunnin setistä aina koko päivän koulutukseen. Useimmiten yrityskohtaiset koulutukset pidetään tilaajan omissa tai järjestämissä tiloissa, mutta tarpeen mukaan myös liitto voi järjestää tilat ja tarjoilun koulutustilaisuuteen. Ota yhteyttä minna.kyllinen@puhtausala.fi tai puh. 040 626 7003 ja kysy lisää!

 

Alueellinen kouluttajaverkosto

SSTL Puhtausala ry on käynnistämässä alueellisten kouluttajien verkostoa vuoden 2020 alkupuolella. Eri puolilla maata asuvat sivutoimiset kouluttajat toimivat omalla lähiseudullaan ja pitävät noin 3 tunnin mittaisia puhtausalan ammattiosaamiseen liittyviä koulutuksia työpaikoilla ja erikseen järjestetyissä tilaisuuksissa. Koulutusaiheita ovat muun muassa siivouksen perusteet, egonomia ja perehdyttäminen. Ajatuksena on, että kaikilla organisaatioilla on mahdollisuus tarjota koulutusta henkilöstölleen, edullisesti ja matalalla kynnyksellä.

Tiedot täydentyvät tähän - pysy kuulolla!

 

Tilaa uutiskirje