Puhtauspassi – perusosaaminen ketterästi verkkokurssina

Puhtausalan perusosaaminen nopeasti ja ketterästi  

Puhtauspassin avulla yrityksesi voi kouluttaa henkilöstöä puhtausalan tehtäviin nopeasti ja ketterästi verkkokurssien avulla.

Puhtauspassi soveltuu henkilöille, jotka aloittavat työskentelyn puhtausalalla, kuten esimerkiksi laitoshuoltajille, toimitilahuoltajille, siivoojille tai palveluvastaaville. Puhtauspassi toimii hyvin alkuperehdytyksessä, joten se on erinomainen väline kesätyöntekijöiden perehdyttämiseen.

Osaaminen todennetaan testillä

Puhtauspassin voi suorittaa helposti itse tai perehdyttäjän kanssa verkossa tai tarvittaessa työn ohessa. Osaaminen todennetaan verkkokurssin suoritusten jälkeen testillä, jonka avulla oppija voi todentaa hallitsevansa perusasiat ja aloittaa työskentelyn turvallisesti.

Puhtauspassi sisältää verkkokurssit:

  • Siivouksen perusteet
  • Tiimityö
  • Perehdytys
  • Perussiivous

Verkkokurssin hinta

Henkilökohtaisen lisenssin hinta on 350 € (sis. alv 24 %, hinta ilman arvonlisäveroa 282,25 €). Käyttöoikeus on kuusi (6) kuukautta tilauspäivästä. (Huom! Erillisinä verkkokursseina ostettuna 440 €, sis. alv 24%)

Yrityslisenssi (sisältää 5 tunnusta) hinta on 1300 € + alv 24 %. Käyttöoikeus on kaksitoista (12) kuukautta tilauspäivästä. Lisätunnukset 100 € (+ alv 24 %)/ tunnus.

Oppilaitoslisenssi (sisältää 5 tunnusta) hinta on 1000 € + alv 24 % (sis. 5 tunnusta). Käyttöoikeus on kaksitoista (12) kuukautta tilauspäivästä. Lisätunnukset 80 € (+ alv 24 %)/tunnus (opettaja tai opiskelija)

Puhtausala ry:n jäsenalennus -10 %.

Osta puhtauspassi verkkokaupasta

Kysy lisää:

SSTL Puhtausala ry