SSTL Puhtausala ry:n yritys- ja yhteisöjäsenet

 • Toimiiko yrityksesi tai työnantajasi puhtausalalla?
 • Tarvitseeko yrityksesi tai työnantajasi enemmän näkyvyyttä alan sisällä?
 • Haluatko vaikuttaa puhtausalan kehitykseen?
 • Haluatko kasvattaa ja vahvistaa verkostojasi puhtausalalla?
 • Kävisikö henkilöstön koulutukset edullisempaan jäsenhintaan?

SSTL Puhtausala ry:n yritys- ja yhteisöjäsenenä saat kaiken tämän ja paljon muuta!

SSTL Puhtausala ry:llä on henkilöjäsenten lisäksi yritys- ja yhteisöjäseniä. Yritys- ja yhteisöjäsen voi siis olla myös kunta, sairaala, oppilaitos tai muu organisaatio (tai niiden puhtauspalvelut). Yritys- ja yhteisöjäsenet voivat merkittävällä tavalla vaikuttaa koko puhtausalan kehitykseen ja saavat näkyvyyttä puhtausalan sisällä. Lisäksi SSTL Puhtausala ry:n monet tilaisuudet tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Lue lisää jäsenyydestä, vaikutusmahdollisuuksista, eduista ja jäsenmaksuista tältä sivulta. Lisäksi löydät linkin yritysjäsenluetteloon sekä liittymislomakkeelle.

Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää jäsenyyteen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä: Toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström, puh. 0400 707736, tai per-olof.ekstrom@puhtausala.fi

Tervetuloa mukaan SSTL Puhtausala ry:n toimintaan!

 

Jäsenyys

SSTL Puhtausala ry:llä on noin 115 yritysjäsentä, jotka edustavat kattavasti puhtausalaa.

Yritysjäsenluetteloon tästä!

Liiton jäsenyyskonsepti kehittyy jatkuvasti ja yritys- ja yhteisöjäsenten merkitys, näkyvyys ja vaikutusmahdollisuudet toimialaorganisaatiossa ovat kasvaneet merkittävästi. Viime vuosien uudistuksiin kuuluvat mm. yritys- ja yhteisöjäsenluetteloiden löytyminen jokaisesta Puhtausala-lehden numerosta ja verkkosivuilta, sekä uusien jäsenten erillismaininta ja esittely lehdessä. Uutuustuotepalstalla jäsenillä on etuoikeus esitellä uusia tuotteitaan ja esittely on maksuton.

SSTL Puhtausala ry järjestää yritys- ja yhteisöjäsenilleen yritysjäsentilaisuuden eli keskustelu- ja tiedotustilaisuuden kaksi kertaa vuodessa. Yritys- ja yhteisöjäsenten on mahdollista osallistua myös erilaisiin työryhmiin, joissa voi vaikuttaa mm. miniClean-tapahtumien ja Finnclean-messujen kehittämiseen.

Yritys- ja yhteisöjäsenten jäsenmaksuun sisältyy myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Puhtausala-lehden vuosikerta. Jäsenet saavat jäsenyysalennuksen lehti-ilmoituksista, julkaisuista, näyttelyistä ja tapahtumista. Lisäksi yritys- ja yhteisöjäsenten henkilökunta pääsee seminaareihin ja koulutuksiin jäsenhinnoilla, kun jäsenyritys maksaa heidän osallistumismaksunsa.

Myös yritys- ja yhteisöjäsenten edustajia voidaan valita SSTL Puhtausala ry:n hallitukseen. Liittokokouksiin yritys- ja yhteisöjäsenet voivat lähettää 1-3 edustajaa jäsenyyskategoriansa mukaisesti.

Liity jäseneksi!

 

Jäsenedut 2021

Puhtausala-lehden vuosikerta veloituksetta, arvo 82,50 €. Lisäksi 1-14 lisäkappaletta jäsenyyskategorian mukaisesti.

Yritysjäsentilaisuudet kaksi kertaa vuodessa (keskustelu- ja tiedotustilaisuudet) sekä mahdollisuus osallistua näyttelytapahtumien kehittämiseen.

Vaikutusmahdollisuudet liittokokouksissa

Alennukset SSTL Puhtausala ry:n tuotteista:

 • 5 % alennus ilmoitushinnoista
 • Alennus näyttelytapahtumien osastohinnoista
 • Koulutukset jäsenhintaan koko henkilöstölle
 • 15 % alennukset julkaisuista ja 10 % alennus videoista

Näkyvyys Puhtausala-lehdessä:

 • Etusija uutuustuotepalstalla, maksuton uutuusesittely
 • Yritysjäsenluettelo toimiala- ja yhteystietoineen lehden jokaisessa numerossa
 • Maksuttomat ilmoitukset valmistuneet-, merkkipäivä- ja nimityspalstoille
 • Yritysjäsenesittelyjä on vuoden jokaisessa numerossa. Soita puh. 040 766 0053 tai laita sähköpostia toimitus@puhtausala.fi ja varaa esittelynne!
 • Koko vuoden yhteistyö voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan!

Muita etuja:

 • Saatavienhallintapalveluja tarjoava Brang Oy tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenille edullisemman hinnan. Kotimainen laskutus- ja perintätoimisto palvelee kaikenkokoisia yrityksiä. Lue edusta lisää tämän sivun lopusta.

Liity jäseneksi!

 

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Yritys- ja yhteisöjäsenyydessä on kolme kategoriaa:

A=Palveluntuottajaorganisaatiot
B=Materiaaleja ja ohjelmistoja valmistavat ja tavarantoimittajayritykset
C=Oppilaitokset, järjestöt ja vastaavat.

Näissä kategorioissa jäsenmaksun suuruus muodostuu seuraavasti:

Mikäli yrityksen kokonaisliikevaihtoon sisältyy osastoja tai osia, jotka eivät liity ammattisiivoukseen tai siinä käytettäviin tuotteisiin (esim. kuluttajatavaraosasto), sitä ei lasketa mukaan jäsenyyskategorian määrittävään liikevaihtoon.

A = PalveluntuottajaorganisaatiotKategoria Jäsenmaksu / vuosi
 A1Yli 1000 työntekijää1250 €
 A2Yli 100 työntekijää750 €
 A321-100 työntekijää450 €
 A41-20 työntekijää200 €
B = Materiaaleja ja ohjelmistoja
valmistavat sekä tavarantoimittajayritykset
   
 B1Yli 5 milj.€ liikevaihto1250 €
 B2Yli 1 milj.€ liikevaihto750 €
 B3Alle 1 milj.€ liikevaihto450 €
C = Oppilaitokset, järjestöt ja vastaavatC 350 €


Huom! Jos olet esim. toiminimiyrittäjä tai vasta aloittanut, voit harkita kahden jäsenyysmuodon välillä: Yritys voi liittyä yritysjäseneksi ja saada yritysjäsenyyden edut, tai yrityksesi voi hyötyä siitä, että ainakin yrittäjä/toimitusjohtaja on liiton henkilöjäsen, jolloin hyödynnettävissä ovat henkilöjäsenedut. 

 

Liity yritys- ja yhteisöjäseneksi!

Täytä yritysjäsenhakemus ja tule yrityksesi tai organisaatiosi kanssa mukaan kehittämään puhtausalaa.

 

Lisätietoa jäseneduista

 

BRANG – ja yrityksesi talousasiat ovat hyvissä käsissä.

Kotimainen BRANG Oy tarjoaa yrityksille vaivattomia ratkaisuja laskutukseen, reskontraan sekä perintään. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi, voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Kiinnitämme huomiota palvelun laatuun, yksityiskohtiin ja avoimuuteen.  Annamme tarvittaessa jokaisen asiakkaan käyttöön maksuttoman laskutusohjelman.
SSTL Puhtausalan jäsenille edullisempi hinta koodilla PUHTAUSALA. 

www.brang.fi
Hanna-Maria Ojala, 040-5830754, hanna-maria.ojala@brang.fi
Hanna-Maria auttaa, kun tarvitset apua laskutuksen, maksuvalvonnan ja perinnän kanssa.

 

 

Miksi valita BRANG?

Osaaminen. Olemme täysin kotimainen yritys, joka on erikoistunut myyntilaskun elinkaaren palveluihin, eli huolehdimme puolestasi yrityksesi laskutus- ja reskontrapalveluista sekä perintäpalveluista. Meidän brangilaisten tavoitteena on löytää ratkaisuja, joilla liiketoimintasi sujuu: saat suorituksia laskuillesi ja asiakkaasi pystyy ne maksamaan.

Asiakaslähtöisyys. Saat meihin yhteyden aina: vastaamme puheluihin keskimäärin alle kymmenessä sekunnissa.  Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, chatin avulla tai vaikkapa kirjeitse.

Helppokäyttöisyys. Olemme teknisesti edelläkävijä, ja käytössämme on moderni järjestelmä, joka on kehitetty myyntilaskujen elinkaaripalveluita varten. Pystymme integroitumaan kaikkiin suosituimpiin laskutusjärjestelmiin, ja olemme sekä Procountor että Netvisor -laskutusohjelmien kumppani. Lisäksia annamme tarvittaessa asiakkaillemme käyttöön oman, maksuttoman BRANG laskutusohjelman.

Nopeus. Asiakkaaksemme pääset yleensä jo päivässä, eikä asiakkuuden aloittamisesta tule yritykselle lisätyötä. Emme sido asiakkaitamme kuukausisopimuksilla tai peri kiinteitä kuukausimaksuja.

Luotettavuus. Tärkein toimintaamme ohjaava arvo on luotettavuus, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme ja asiakassuhteissamme. Luotettavuus on asia, jonka vuoksi asiakkaamme ovat valinneet juuri meidät. Olemme Suomen Perimistoimistojen liiton jäsen ja toimitusjohtajamme Mona Haataja on liiton hallituksen jäsen. Liiketoimintajohtajamme Arto Kallio on Turun yrittäjien puheenjohtaja.

BRANG on valtakunnallinen yritys, jolla on asiakkaita eri puolilta Suomea aina Hangosta Inariin. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Porissa. Lue lisää: brang.fi.

 

Tilaa uutiskirje