Tietoa Insta 800 -kouluttajille

Testi tilataan linkin kautta yksi viikko ennen testiajankohtaa. Tilaa testi täältä.​​​ 

Testin tekemiseen tarvittavat tunnukset ja ohjeet lähetetään testin tilaajalle. Varmista, että osallistuja on suorittanut näytön hyväksytysti ennen testiin tulemista (arvioija, arvioinnin suunnittelijan ja mittalaitteet moduulit). Katso Insta 800 -vakioitujen näyttöjen kriteerit.

Lisätietoja testeistä antaa [email protected], puh. 040 766 0055

INSTA 800 -kouluttajan pätevyysvaatimukset

Kouluttajana voi toimia henkilö, joka on suorittanut hyväksyttävästi kouluttamansa moduulin /-t, ja jolla on tuki- ja seurantaryhmän edellyttämä kokemus INSTAn käytöstä.

Insta 800 -teknisen laadun arvioinnin koulutuspätevyyden edellytyksinä ovat:

  • Vähintään kaksi (2) vuotta puhtausalan työkokemusta
  • Vähintään yksi (1) vuosi Insta 800 -kokemusta
  • Insta 800 Puhtauden perusteet -moduulin testin suorittaminen sekä sen moduulin testin/näytön suorittaminen, johon aikoo järjestää koulutusta, näyttöjä ja testejä.

Hae Insta 800 -kouluttajan pätevyyttä

SSTL Puhtausala ry hyväksyy kouluttajat ja testien ja näyttöjen valvojat tuki- ja seurantaryhmän kriteerien pohjalta. Kouluttajan ja SSTL Puhtausala ry:n välille tehdään yhteistyösopimus. SSTL Puhtausala ry:n hyväksymät INSTA 800 -kouluttajat.

Insta 800 -kouluttajapätevyys – nykyisten kouluttajien jatkohakemus, syksy 2022 - kevät 2023

Insta 800 -kouluttajan pätevyys on voimassa 5 vuotta. Jos sinulle on jo myönnetty Insta 800 kouluttajan pätevyys, tee kouluttajan jatkohakemus SSTL Puhtausala ry:lle täyttämällä lomakkeen tiedot.

Jatkohakemuksen edellytyksenä on, että olet tehnyt Insta 800 -laadunarviointiin liittyviä töitä viimeisen 2 vuoden aikana. Mikäli et ole tehnyt Insta 800 -laadunarviointiin liittyviä töitä viimeisen 2 vuoden aikana tai niitä on ollut erittäin vähän, voit uusia pätevyytesi Insta-testauksen kautta. Tarkempia tietoja antaa [email protected].

SSTL Puhtausala ry