SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenyys

SSTL Puhtausala ry:llä on sekä henkilö- että yritysjäseniä. Henkilöjäsenet kuuluvat SSTL Puhtausala ry:een joko suoraan tai jäsenyhdistysten kautta. Liitolla on lähes koko maan kattava paikallisyhdistysten verkosto, johon kuuluu 12 omalla maantieteellisellä alueellaan toimivaa yhdistystä ja yksi koko maassa toimiva Puhtausalan seniorit ry.

Paikallisyhdistykset ja yhteystiedot

Jäsenten ammattinimikkeiden kirjo on suuri, niitä ovat mm. siivoustyönjohtaja, palveluesimies, siivooja, laitoshuoltaja, palveluohjaaja, sairaala-apulainen, yrittäjä, markkinointipäällikkö, tuotepäällikkö, edustaja, toimitusjohtaja, siivouspäällikkö, opettaja, kouluttaja, opiskelija jne.

Paikallisyhdistykset päättävät omasta toiminnastaan. Vuosittain pidetään kaksi yleiskokousta, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Yhdistykset järjestävät myös koulutuksia, teemaviikkoja ja tempauksia, matkoja, tutustumiskäyntejä ja muita erilaisia verkostoitumistilaisuuksia. Yhdistykset tiedottavat toiminnastaan jäsenkirjeillä, Puhtausala -lehdessä sekä tapahtumakalenterissa. Joillakin yhdistyksillä on myös omat verkkosivut. Ne ja yhdistysten yhteystiedot löytyvät jäsenyhdistysluettelosta.

 

Jäsenyys

SSTL Puhtausala ry tarjoaa jäsenilleen paljon maksuttomia ja edullisia mahdollisuuksia ammatilliseen kouluttautumiseen ja kehittymiseen mm. ammattilehden ja monien tapahtumien muodossa. Lisäksi jäsenet pääsevät osallistumaan liiton järjestämiin maksullisiin koulutuksiin ja voivat hankkia ammattikirjallisuutta jäsenhintaan. SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenenä saat runsaasti erilaisia etuja myös vapaa-ajalle. Kaikki henkilöjäsenet ovat oikeutettuja SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenten jäsenetuihin.

Katso jäsenedut

 

Toimitko puhtausalalla tai oletko muuten kiinnostunut sen kehittämisestä?

Liity SSTL Puhtausala ry:n jäseneksi, joko suoraan tai jonkin paikallisyhdistyksen kautta!

Täytä jäsenhakemuslomake!

 

Osoitteenmuutos

Ovatko tietosi muuttuneet? Tällä lomakkeella voit muuttaa osoitetietojasi tai sähköpostiosoitetta sekä vaihtaa jäsenyhdistystä.

Tilaa uutiskirje