Sote-puhtausosaamisen testi

Kun olet opiskellut kaikki 11 moduulia tai sinulla on muutoin hankittu vastaava osaaminen, voit tehdä sote-puhtausosaamisen testin. Testi on valvottu ja valvojina toimivat Puhtausala ry:n hyväksymät kouluttajat. Voit myös osallistua Puhtausala ry:n noin kerran kuukaudessa järjestämiin testitilaisuuksiin. Valvotut testit järjestetään etänä tai lähitesteinä. Lähitestit voidaan tehdä sähköisesti sekä tarvittaessa paperitesteinä. Myös tulkin käyttö on mahdollista erikseen testin valvojan kanssa sovittaessa. Puhtausala ry:n testitilaisuudet järjestetään etätesteinä (katso koulutukset ja tapahtumat)

Testi sisältää 40 kysymystä. Kysymyksiin on vain yksi oikea vastaus. Testin läpäisee, kun 80 % vastauksista on oikein. Hyväksytyn testin suorituksesta saa todistuksen suoraan suorittajan sähköpostiin. Todistus on voimassa viisi vuotta (5 v).

  • Verkossa suoritettavan testin hinta on  35 eur + alv 24 %
  • Paperilla suoritettavan testin hinta on  40 eur + alv 24 %

Tilaa testi

Kouluttaja tilaa testin yksi viikko ennen testiajankohtaa. Sopimusliitteessä on tarkempia tietoja etätestin valvonnasta. Tilaa sote-puhtausosaamisen testit alla olevasta linkistä.

Tilaa testi

Lisätietoja testeistä antaa Päivi Vierikko, [email protected], p. 040 766 0055

 

Puhtausala ry