Puhtausala ry:n projektit ja hankkeet

Puhtausala ry edistää puhtausalan vaikuttavuutta, tunnettuutta ja arvostusta erilaisten hankkeiden ja projektien avulla. Juuri nyt meneillään on yksi hanke:

  • Cost Effective, Need Based Cleaning - Insta800 (3-vuotinen, alkanut syyskuussa 2019)
    Hankkeessa kerätään kokemuksia Insta 800 -standardin käytöstä, laaditaan aikamatriisit viidelle tilatyypille ja tuotetaan koulutusohjelmat Insta 800 -standardin tietotasoille 2, 3 ja 4.

Insta 800 -hankkeen esittelyyn

INSTA 800 – puhtautta kustannustehokkaasti. Esite palveluntuottajalle.

INSTA 800 – puhtautta kustannustehokkaasti. Esite palvelunostajalle.

 

Päättyneet hankkeet

PUHKI eli Puhtausala kiinnostavaksi -hanke (1.3.2019 - 30.6.2021) edisti alan tunnettuutta nuorten, maahanmuuttajien ja alanvaihtajien keskuudessa. Hanke tuotti runsaasti materiaalia, jota voidaan käyttää sekä alan esittelyyn, että alaan liittyvään koulutukseen.

Puhki-hankkeen sivuille

 

Aiemmin liitto on osallistunut Työelämä 2020 -hankkeeseen, johon liittyi vuoden 2015 lopussa päättynyt Kohti kutsumuksellista puhtausalaa -hanke. Vuoden 2016 merkittävin näkyvyyttä edistävä projekti oli osallistuminen SuomiAreena -tapahtumaan. Vuonna 2015 käynnistetty Puhtauspäivä pidetään vuosittain joulukuun alussa.

Lue lisää menneistä hankkeista

Lapsille (päiväkodit ja alakoulut) on tehty Sipi Sammakon siivouskoulu ja siihen liittyviä tuotteita kuten puuhakirja. Puuhakirja on saatavissa myös Google Play- ja AppStore -sovelluskaupoista maksutta.

Puhtausala ry