Puhtausala-lehti

Puhtausala on puolueeton ammattilehti, jonka jokainen numero sisältää paitsi ajankohtaisia asioita alan kehityksestä, myös ammattiosaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen tukena toimivaa sisältöä. Monilla työpaikoilla lehti tai onnekkaassa tapauksessa useat numerot samasta lehdestä kiertävät monta kuukautta, jotta kaikki halukkaat saavat lehden lukea. Samoin monilta alalla toimivilta löytyy useita vuosikertoja kattava arkisto kotoaan tai työpaikaltaan. Kestävän sisältönsä ansiosta lehti palvelee hyvin myös kuukausien ja vuosienkin päästä!

Lehden mediakortti vuodelle 2021 löytyy täältä. 

Nyt Puhtausala-lehti on hyödynnettävissä aiempaa helpommin myös sähköisessä muodossa. Painetun lehden lisäksi voit lukea näköislehteä, joka nimensä mukaisesti on painetun lehden sähköinen versio. DigiPuhtausalasta voit lukea aina uusimpia alaan liittyviä uutisia ja tiedotteita heti tuoreeltaan.

 

Miten lehden voi tilata?

Puhtausala-lehden saa kotiin tai työpaikalle kahdella tavalla:

  1. Liity jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna. Voit valita toimitusosoitteeksi joko kotisi tai työpaikan.
  2. Tee normaali lehtitilaus. Voit tilata lehden kotiosoitteeseesi myös näin. Normaali lehtitilaus on tavallinen tapa tilata useampia lehtiä esim. yrityksen eri toimipisteisiin tai useita lehtiä isommalle tiimille.

Huom! Yritysjäsenyyteen kuuluu jäsenyyskategorian mukaisesti yksi tai useampia lehtiä.

Puhtausala-lehden saavat kaikki SSTL Puhtausala ry:n jäsenet jäsenetuna. Lehden saadaksesi voit siis joko liittyä jäseneksi (henkilö- tai yritysjäsen) tai tilata lehden tavanomaisena tilauksena. Lehden vuosikerran hinta on 82,50 euroa, kestotilauksena 77 euroa.

Tilaa lehti

Liity jäseneksi


Puhtausluuta

Puhtausluuta on jokaisesta Puhtausala-lehdestä löytyvä lukijakilpailu. Osallistu kilpailuun!
 

Näköislehdet

Puhtausala 1_2021 näköislehti          Puhtausala 2_2021 näköislehti

        

Puhtausala 1_2020                                     Puhtausala 2/2020 näköislehtenä.                                        Puhtausala 3/2020. 

     

Lue tästä Puhtausala 4/2020.                        Lue tästä Puhtausala 5/2020.

Puhtausala-lehden artikkelit ovat teeman mukaisissa osioissa:

  • Kehittyvä puhtausala -osasto käsittää siivouskoneet, -aineet ja -välineet, pintamateriaalit sekä digitalisaation ja robotiikan.
  • Työhyvinvointi-otsikon alla käsitellään ergonomiaa, työterveyttä, työkykyä ja työhyvinvointia. Vuonna 2019 kolumnistina aloittanut Minna Liminka jatkaa kolumnistina myös vuonna 2020.
  • Koulutussivuilta löytyvät alan ammatillisia tutkintoja koskevat asiat ja muut oppilaitosten uutiset ja sekä tutkintoja suorittaneiden Valmistuneet-palsta.
  • Tutkimussivuilla esitellään esimerkiksi opinnäytetöitä ja kehityshankkeiden tuloksia.
  • Yrityselämä-otsikon alle tulevat artikkelit, jotka käsittelevät yritysten toimintaa, uutuustuotteita, yrityskauppoja ja -palveluita.
  • Jokaisessa lehdessä on myös jäsensivut sekä Puhtausluuta -lukijakilpailu. Etsi lehdestä Puhtausluuta ja osallistu kisaan!

Lehdestä tutut aihepiirit löytyvät myös digiPuhtausalasta sekä Puhtausalan tietopankista.


 

Artikkelihaku

Oliko jossain Puhtausala-lehdessä artikkeli juuri siitä aiheesta, josta nyt tarvitsisit tietoa? Mutta mikä lehti se mahtoikaan olla? Ota avuksi artikkelihaku:

Artikkelihakuun tästä


Tässä ovat vuoden 2019 aikana ilmestyneet lehdet. Numerot 3, 4 ja 5 voi lukea myös näköislehtinä kuvien alla olevista linkeistä.

Tilaa uutiskirje