Alueelliset koulutukset

Siivouksen perusteet (3 h) – kaikille avoimet koulutukset ympäri Suomea

Koulutus sopii erinomaisesti juuri alalle tulleille, omaa osaamistaan päivittäville ja ohjaustyötä tekeville. Loistava uusien työntekijöiden perehdytykseen!

Koulutus antaa perustietoja hygieenisen, laadukkaan, ergonomisen ja turvallisen siivoustyön tekemiseen. Koulutuksessa opitaan ammattisanastoa, esivalmistellun siivouksen periaatteita, puhdistusaineiden merkitystä puhdistustapahtumassa sekä siivoustyön toteuttamista hyvää työtapahygieniaa noudattaen. Koulutus sopii erinomaisesti vasta alalle tulleille, omaa osaamistaan päivittäville, kesätyöntekijöille ja myös muille, jotka kokevat tarvitsevansa osaamista ammatillisen siivouksen perusasioista. Koulutus toteutetaan hyvin käytännönläheisesti. Koulutuksessa siivoushenkilöstö saa ammatillista perusosaamista, joten esimerkiksi kohteiden haltuunottoon jää enemmän aikaa, kun puhtaudenhallinnan perusosaaminen on jo olemassa.

Kouluttajina toimivat SSTL Puhtausala ry:n ammattitaitoiset aluekouluttajat.

Alueelliset koulutukset, syksy 2022

 

  • Siivouksen perusteet, lähikoulutuksena, Tornio
    10.11.2022 klo 12–15
    kouluttaja Hanne Stark-Vierimaa
    Ilmoittaudu koulutukseen

 

Koulutusten hinta

Jokaiseen koulutukseen on oma ilmoittautumislinkki. Ilmoittautuminen sulkeutuu viikkoa ennen koulutuspäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Ilman peruutusta koulutukseen saapumatta jätettäessä, perimme koko osallistumismaksun.

Koulutuksen hinta on 65 €/hlö (+ alv 24 %). Pidätämme oikeudet muutoksiin.
 

Tilauskoulutus omaan organisaatioosi?

Tilaa ja toteuta koulutus omalle henkilökunnallesi ja kesätyöntekijöillesi. Aihe ja näkökulma voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi ja ajankohta voidaan sopia joustavasti. Kouluttaja tulee paikalle ja isompi ryhmä tai vaikka kaikki työntekijät voivat osallitua koulutukseen samalla kertaa. Koulutuksia voidaan toteuttaa myös etäyhdellä.

Koulutusten pituus vaihtelee yleensä 2 tunnin setistä aina koko päivän koulutukseen. Useimmiten yrityskohtaiset koulutukset pidetään tilaajan omissa tai järjestämissä tiloissa, mutta tarpeen mukaan myös liitto voi järjestää tilat ja tarjoilun koulutustilaisuuteen. Ota yhteyttä [email protected] ja kysy lisää!

 

SSTL Puhtausala ry