Kilpailut

SSTL Puhtausala ry järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa kilpailuja, joiden tavoitteena on tuoda esille puhtausalan tekijöitä, jotka toimivat asiakaslähtöisesti ja ammattimaisesti sekä ovat ylpeitä omasta työstään puhtausalalla.

 

Puhtausalan vuoden teko -tunnustuksen saaja voi olla henkilö, yritys tai yhteisö. Seuraava Puhtausalan vuoden teko -valitaan Puhtauspäivänä 3.12.2021.

Puhtausalan vuoden teko
 

Puhtausalan ammattilaiseksi valitaan puhtausalan ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka osaa työnsä perusasiat laaja-alaisesti, on joustava, osaa suunnitella omaa työtään, ymmärtää taloudellisen työskentelyn merkityksen, ottaa huomioon tämän päivän laatuvaatimukset, ja kokee olevansa palveluammatissa työntekijätasoinen henkilö. Puhtausalan ammattilainen 2017 on Lassila & Tikanojalla Lahdessa työskentelevä Tarja Vola.

Koska vuonna 2021 ei järjestetä Finnclean-messuja, seuraavan kerran Puhtausalan ammattilainen valitaan Turun miniClean-tapahtumassa 28.4.2022. Ilmoittautuminen on avattu!

Puhtausalan ammattilainen
 

Puhtausalan esimies on hyville ja innostaville, puhtausalaa eteenpäin vieville puhtausalan esimiehille myönnettävä kunnianosoitus, jonka avulla kilpailun järjestäjät haluavat korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Puhtausalan esimies 2021-2022 on Saimaan Tukipalvelut Oy:ssä laitospalveluesimiehenä työskentelevä Minna Junni.

Seuraavan kerran Puhtausalan esimies valitaan Esimies- ja asiantuntijapäivillä tammikuussa 2023.

Puhtausalan esimies

Tilaa uutiskirje