Perehdytys ja tiimityö -etäkoulutus

Keskiviikkona 16.2.2022 klo 12–15

Henkilöstön hyvä perehdytys ja tiimien tukeminen ovat tärkeitä työn tuottavuudelle, henkilöstön sitoutumiselle ja työn merkityksellisyyden kokemukselle.

Perehdytys ja tiimityö -etäkoulutuksesta 16.2.2022 saat valmiuksia ja näkökulmia hyvän perehdytyksen merkityksestä ja sen suunnitelmallisesta toteuttamisesta ja seurannasta. Tiimityön koulutus antaa ymmärrystä tiimin toimintavaiheista, sovittujen pelisääntöjen ja johtamisen merkityksestä. Saat myös eväitä tiimityön onnistumiseen omassa esihenkilö- ja tiimivastaavan työssäsi.

Ilmoittaudu viimeistään 11.2.2022

Ilmoittaudu tästä! 
 

Koulutuksen sisältö

  • perehdyttämisen lait ja säädökset
  • perehdyttämisen prosessi (ennen, perehdytyksessä, jatkoseuranta)
  • perehdyttämisen merkitys
  • hyvän perehdyttämisen toimintatavat
  • toimivan tiimin edellytykset
  • tiimityön merkitys
  • tiimityön vaiheet
  • tiimin toiminta

Koulutus on suunnattu puhtaus- ja kiinteistöalan esihenkilöille, tiimivastaaville ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttajana toimivat Sari Mattila ja Outi Komi. Sarilla on laaja näkemys aiheesta henkilöstöjohtajana sekä verkostojohtajana. Käytännön kokemus perehdytyksestä ja tiimityöstä on kertynyt esihenkilökokemuksen ja toiminnan kehittämisen kautta. Outilla on pitkä kokemus henkilöstön osaamisen kehittämisestä, perehdytysprosessien kehittämisestä sekä eri alojen tiimien esihenkilönä toimimisesta. Molemmilla on takana pitkä kokemus puhtausalalta.

Hinnoittelu ja peruutusehdot

Koulutuksen hinta on 90 €, jäsenhinta -15 %. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistuja ei tule paikalle koulutukseen, eikä osallistumista ole peruutettu, veloitamme koko koulutusmaksun. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle.

Muutokset mahdollisia.

Ilmoittaudu tästä! 

Tilaa uutiskirje