Puhtausalan Tähdet -juhlagaala 31.10.2024

Puhtausala palkitsee vuosittain alan parhaat ammattilaiset ja nimeää heidät puhtausalan tähdistökentälliseen. Puhtausalan Tähdet ovat monitaitureita, joiden osaamista juhlitaan ensimmäisen kerran 31.10.2024 järjestettävässä Puhtausalan Tähdet -gaalassa.

Puhtausalan Tähdet -kilpailussa jaetaan palkinnot seuraavissa sarjoissa: ammattilainen, suunnittelija, esihenkilö, kiinteistönhoitaja, johtaja, opettaja ja alan vaikuttaja. Ehdokkaiden nimeäminen on päättynyt. Seuraavaksi puhtausalan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee ehdokkaiden joukosta kolme finalistia.  

Puhtausalan Tähdet -juhlagaala kokoaa puhtausalan yhteen Helsinkiin Pikku-Finlandiaan torstaina 31.10.2024. Gaalassa palkitaan Puhtausalan Tähdet 2024 -voittajat, juhlitaan alalla olevaa huippuosaamista ja nautitaan mahtavasta tunnelmasta laadukkaan illallisen ääressä. 

Tule mukaan vuoden parhaimpaan ammattilaistapahtumaan! 

Parhaiden palkitsemisen lisäksi illan ohjelmaan sisältyy laadukas illallinen, juomat sekä puhtausalan ammattilaisten hyvä seura. Tarjolla on herkullisia kohtaamisia ja kunnianosoituksia Puhtausalan Tähdille.

Huomaathan, että illlalliskortteja on rajoitettu määrä – oma paikka kannattaa siis varata ajoissa. Finalisteille ja tuomaristolle on paikat varattuna. 

Illalliskortin hinta: jäsen 210 € (+ alv. 24 %), ei-jäsen 240 € (+ alv. 24 %)

Tule nauttimaan puhtausalan hengestä ja juhlimaan puhtausalan parhaita! 

Varaa paikkasi nyt!

 

Yhteistyössä

 

Puhtausala ry