Puhtauspalvelujen vastuullisuus palveluorganisaatioiden johdolle ja osto-organisaatiolle

Vastuullisuus liiketoiminnassa on kiihtyvään tahtiin kasvava trendi. Useimmat johtajat eivät enää selviä ilman keskustelua ja suunniteltuja toimenpiteitä yrityksensä vastuullisuudesta. Myös asiakkaiden, henkilöstön ja muiden sidosryhmien kiinnostus vastuullisuuteen kasvaa koko ajan.

Vastuullisuus tuo uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia liiketoimintaan. Se helpottaa rekrytointia ja vahvistaa työntekijöiden sitoutumista yritykseen. Tutkimustenkin mukaan kestävä liiketoiminta antaa etumatkaa suhteessa kilpailijoihin. Ja liiketoiminnan kestävyys kasvattaa yrityksen arvoa, brändiä ja mainetta.

Koulutus antaa näkemystä kokonaisvastuullisuudesta, johtamisesta, käytännön työn suunnittelusta ja toteutuksesta. Se tukee organisaatiosi oppimista kohti vastuullisempaa ja kannattavampaa liiketoimintaa.

Asiakkuuden hoito ja vastuullisuus
Ke 7.9.2022 klo 13–16

Talous ja vastuullisuus
Ke 5.10.2022 klo 13–16

Laatu, ympäristö ja vastuullisuus
Ke 2.11.2022 klo 13–16

Henkilöstö ja vastuullisuus
Ti 15.11.2022  klo 13–16

Ilmoittaudu koulutuksiin

Huom. Koulutuksessa voit valita koulutuskokonaisuuden tai yksittäisiä koulutusaiheita. Koulutus järjestetään Teams-koulutuksena.

Pääkouluttajana toimii SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Sari Mattila.

Koulutuskokonaisuuden hinta 400 €, jäsenalennus -15 %. Yksittäisen koulutusaiheen hinta on 120 €, jäsenhinta -15%. Hinnat sisältävät koulutusmateriaalin. Hintoihin lisätään alv. 24 %. 

Lsiätietoja koulutuksesta: [email protected]

Puhtausala ry