Siivousaineet, niiden vastuullinen ja turvallinen käyttö

Etäkoulutus tiistaina 9.2.2021 klo 12.00 - 15.00

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 7.2 saakka!

 


Siivousaineita kannattaa käyttää, kunhan niitä käyttää oikein ja tarpeenmukaisesti. Kemikaalilainsäädäntö määrittelee puhdistusaineiden käyttöön liittyviä henkilö- ja ympäristöturvallisuusasioita. 
Tässä koulutuksessa perehdytään siivousaineisiin lukeutuvien kemikaalien vastuulliseen ja turvalliseen käyttämiseen teoriatiedon ja käytännön esimerkkien kautta.

Koulutus sisältää:

  • Siivousaineisiin lukeutuvat pintojen puhdistuksessa, hoidossa ja suojauksessa käytettävät aineet. Mistä siivousaineet koostuvat? Mitä siivouksen kemialla tarkoitetaan?
  • Siivousaineiden vastuullinen käyttö päivittäisessä työssä lian laatu, pintamateriaalit ja ympäristö huomioiden
  • Käyttäjäturvallisuuden varmistaminen
  • Annostelun merkitys tarpeenmukaisessa siivouksessa

Koulutus on suunnattu siivoojille, ohjaajille ja esimiehille.

 

Kouluttajana

Sari Mattila, puhtausalan asiantuntija

 

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittaudu viimeistään 7.2.2021.

 

Hinta ja peruutusehdot

Koulutuksen hinta 90 € / hlö jäsenhinta -15 %, hintoihin lisätään alv. 24%.

Jos et pysty osallistumaan juuri koulutusaikana, mutta haluaisit katsoa tallenteen, ilmoittaudu normaalisti ja mainitse lisätiedoissa asiasta. Näin emme odottele sinua livenä paikan päälle ja tiedämme toimittaa tallenteen mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen. Tallenne on käytössäsi muutaman päivän ajan (tarkentuu).

Myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistuja ei saavu koulutukseen, eikä osallistumista ole peruutettu, veloitamme koko koulutusmaksun. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle. 

 

Muutokset mahdollisia.

Tilaa uutiskirje