SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenten jäsenedut

Jäsenenä saat runsaasti erilaisia etuja sekä ammatilliseen kehittymiseen että vapaa-ajalle.

Ammatillinen kehittyminen ja paikalliset edut

SSTL Puhtausala ry:n jäsenenä voit vaikuttaa puhtausalan kehitykseen ja verkostoitua saman alan ihmisiin ja yrityksiin. Lisäksi jäsenet saavat

  • Puhtausala-lehden, joka on aikaansa seuraava, puhtausalan luetuin ammattilehti. Tämä tietopaketti ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Lehden voit lukea myös näköislehtenä. Lisäksi digilehdestä löydät uusimmat ja ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset.
  • Alennusta SSTL Puhtausala ry:n tuotteista: Jäsenenä saat 15 %:n alennuksen SSTL Puhtausala ry:n julkaisusarjan julkaisuista sekä 10 %:n alennuksen videoista. Tuotteita voit tilata verkkokaupasta.
  • Tapahtumat, tutustumiskäynnit ja retket: SSTL Puhtausala ry:n, Siivoussektori Oy:n ja paikallisyhdistysten järjestämiä tapahtumia, koulutuksia, tutustumiskäyntejä ja retkiä edulliseen jäsenhintaan tai jopa veloituksetta.
  • Paikalliset edut: Paikallisyhdistysten solmimat alueelliset tuote- ja palveluedut.

 

 

Tuote-etuja

 

VeliMark Oy - jäsenille -25%

Liiton jäsenet saavat henkilökohtaisiin ostoksiinsa VeliMarkin kaikista myymälöistä -25% ovh-hinnoista.

VeliMarkin sivuille

 

Matkailu ja majoitus

Matkailuun liittyvät jäsenedut on tarkoitettu jäsenen ja hänen perheensä loma- ja vapaa-ajalla tehtäviin matkoihin. Edut saadaksesi näytä kohteissa jäsenkorttisi.

Sokos -hotellit -15% päivän hinnasta

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Lisätietoja kohteista www.sokoshotels.fi/fi/hotellit

Kevään uudet tarjoukset on päivitetty internetsivuillemme ja ovat voimassa 30.6.2021 saakka. Mukana on laaja kattaus kotimaan kauniita kohteita, muun muassa Helsingin keskustan klassikko Original Sokos Hotel Vaakuna, juuri upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolassa ja lämminhenkinen lappilainen Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemellä.
 
Hintaetu jäsenille on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Tutustu tarjouksiin ja tee varaukset verkkosivuillamme käyttämällä varauskoodia LIITTO2021. Näet heti parhaat saatavilla olevat hinnat. Varausvahvistuksen saat suoraan sähköpostiisi.

 

 

Holiday Club Resorts Oy

Holiday Club Resorts Oy tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenillemajoitusetuja kotimaan kylpylähotelleissa sekä loma-asunnoissa.

 

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenetuna henkilöjäsenille ja yritysjäsenten henkilöstölle etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Liity Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen

Liittyminen tapahtuu SSTL Puhtausala ry:n sopimusetunumerolla, joka on 4964. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja saat tarvittaessa Silver-tason kortin postitse. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta clubone.fi.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 4964

Lisätietoja:
Puh. 0600 152 68,
ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).
clubone.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Muita etuja

BRANG – ja yrityksesi talousasiat ovat hyvissä käsissä.

Kotimainen BRANG Oy tarjoaa yrityksille vaivattomia ratkaisuja laskutukseen, reskontraan sekä perintään. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi, voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Kiinnitämme huomiota palvelun laatuun, yksityiskohtiin ja avoimuuteen.  Annamme tarvittaessa jokaisen asiakkaan käyttöön maksuttoman laskutusohjelman.
SSTL Puhtausalan jäsenille edullisempi hinta koodilla PUHTAUSALA. 

www.brang.fi
Hanna-Maria Ojala, 040-5830754, hanna-maria.ojala@brang.fi
Hanna-Maria auttaa, kun tarvitset apua laskutuksen, maksuvalvonnan ja perinnän kanssa.

 

Miksi valita BRANG?

Osaaminen. Olemme täysin kotimainen yritys, joka on erikoistunut myyntilaskun elinkaaren palveluihin, eli huolehdimme puolestasi yrityksesi laskutus- ja reskontrapalveluista sekä perintäpalveluista. Meidän brangilaisten tavoitteena on löytää ratkaisuja, joilla liiketoimintasi sujuu: saat suorituksia laskuillesi ja asiakkaasi pystyy ne maksamaan.

Asiakaslähtöisyys. Saat meihin yhteyden aina: vastaamme puheluihin keskimäärin alle kymmenessä sekunnissa.  Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, chatin avulla tai vaikkapa kirjeitse.

Helppokäyttöisyys. Olemme teknisesti edelläkävijä, ja käytössämme on moderni järjestelmä, joka on kehitetty myyntilaskujen elinkaaripalveluita varten. Pystymme integroitumaan kaikkiin suosituimpiin laskutusjärjestelmiin, ja olemme sekä Procountor että Netvisor -laskutusohjelmien kumppani. Lisäksia annamme tarvittaessa asiakkaillemme käyttöön oman, maksuttoman BRANG laskutusohjelman.

Nopeus. Asiakkaaksemme pääset yleensä jo päivässä, eikä asiakkuuden aloittamisesta tule yritykselle lisätyötä. Emme sido asiakkaitamme kuukausisopimuksilla tai peri kiinteitä kuukausimaksuja.

Luotettavuus. Tärkein toimintaamme ohjaava arvo on luotettavuus, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme ja asiakassuhteissamme. Luotettavuus on asia, jonka vuoksi asiakkaamme ovat valinneet juuri meidät. Olemme Suomen Perimistoimistojen liiton jäsen ja toimitusjohtajamme Mona Haataja on liiton hallituksen jäsen. Liiketoimintajohtajamme Arto Kallio on Turun yrittäjien puheenjohtaja.

BRANG on valtakunnallinen yritys, jolla on asiakkaita eri puolilta Suomea aina Hangosta Inariin. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Porissa. Lue lisää: brang.fi.

 

Tilaa uutiskirje