SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenten jäsenedut

Jäsenenä saat runsaasti erilaisia etuja sekä ammatilliseen kehittymiseen että vapaa-ajalle.

Ammatillinen kehittyminen ja paikalliset edut

SSTL Puhtausala ry:n jäsenenä voit vaikuttaa puhtausalan kehitykseen ja verkostoitua saman alan ihmisiin ja yrityksiin. Lisäksi jäsenet saavat

• Puhtausala-lehden, joka on aikaansa seuraava, puhtausalan luetuin ammattilehti. Tämä tietopaketti ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Lehden voit lukea myös näköislehtenä. Lisäksi digilehdestä löydät uusimmat ja ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset.
  • Alennusta SSTL Puhtausala ry:n tuotteista: Jäsenenä saat 15 %:n alennuksen SSTL Puhtausala ry:n julkaisusarjan julkaisuista sekä 10 %:n alennuksen videoista. Tuotteita voit tilata verkkokaupasta.
  • Tapahtumat, tutustumiskäynnit ja retket: SSTL Puhtausala ry:n, Siivoussektori Oy:n ja paikallisyhdistysten järjestämiä tapahtumia, koulutuksia, tutustumiskäyntejä ja retkiä edulliseen jäsenhintaan tai jopa veloituksetta.
  • Paikalliset edut: Paikallisyhdistysten solmimat alueelliset tuote- ja palveluedut.

Tuote-etuja

VeliMark Oy - jäsenille -25%

Liiton jäsenet saavat henkilökohtaisiin ostoksiinsa VeliMarkin kaikista myymälöistä -25% ovh-hinnoista.

VeliMarkin sivuille

Matkailu ja majoitus

Matkailuun liittyvät jäsenedut on tarkoitettu jäsenen ja hänen perheensä loma- ja vapaa-ajalla tehtäviin matkoihin. Edut saadaksesi näytä kohteissa jäsenkorttisi.

Sokos -hotellit -15% päivän hinnasta

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Talvikauden tarjoukset on päivitetty ja mukana on ihania kotimaan matkakohteita ympäri Suomea, mm. Break Sokos Hotel Flamingo Vantaalla, Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylässä sekä Original Sokos Hotel Puijonsarvi Savon sydämessä. Kattava verkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja käytössänne yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. Lisätietoja kohteista www.sokoshotels.fi/fi/hotellit

Sokos Hotellien kampanjakoodi liiton jäsenille on LIITTO2020

Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit tehdä www.sokoshotels.fi -sivulla. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2020. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Holiday Club Resorts Oy

Holiday Club Resorts Oy tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenillemajoitusetuja kotimaan kylpylähotelleissa sekä loma-asunnoissa.

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenetuna henkilöjäsenille ja yritysjäsenten henkilöstölle etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Liity Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen

Liittyminen tapahtuu SSTL Puhtausala ry:n sopimusetunumerolla, joka on 4964. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja saat tarvittaessa Silver-tason kortin postitse. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta clubone.fi.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 4964

Lisätietoja:
Puh. 0600 152 68,
ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).
clubone.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.