Alueelliset koulutukset

Järjestämme alueellisia siivouksen perusteet -koulutuksia ympäri Suomen. Koulutukset ovat ammatillista osaamista kehittäviä ja ne toteutetaan vuorovaikutteisesti sekä käytännönläheisesti.

Kaikilla kouluttajilla on vankka siivousalan osaaminen, runsaasti kokemusta käytännön siivoustyöstä ja osalla myös runsaasti aiempaa kokemusta opetustyöstä tai kouluttamisesta. Kouluttajat toimivat sivutoimisesti ja omalla lähiseudullaan pitäen 3–4 tunnin mittaisia puhtausalan ammattiosaamiseen liittyviä avoimia koulutuksia tai erikseen organisaatioihin tilattuja koulutuksia. Ajatuksena on, että kaikilla organisaatioilla on mahdollisuus tarjota koulutusta henkilöstölleen, edullisesti ja matalalla kynnyksellä. Koko henkilöstä kattava koulutussuunnitelma ja henkilöstön kouluttaminen antaa yritykselle mahdollisuuden myös verovähennyksiin.

Alueelliset koulutukset syksyllä 2022
 

Koulutusten aiheet

Siivouksen perusteet, toteutus lähikoulutuksena

Koulutus antaa perustietoja hygieenisen, laadukkaan, ergonomisen ja turvallisen siivoustyön tekemiseen. Koulutuksessa opitaan ammattisanastoa, esivalmistellun siivouksen periaatteita, puhdistusaineiden merkitystä puhdistustapahtumassa sekä siivoustyön toteuttamista hyvää työtapahygieniaa noudattaen.

Koulutus sopii erinomaisesti vasta alalle tulleille, omaa osaamistaan päivittäville, kesätyöntekijöille ja myös muille, jotka kokevat tarvitsevansa osaamista ammatillisen siivouksen perusasioista. Koulutus toteutetaan hyvin käytännönläheisesti.

Koulutuksessa siivoushenkilöstö saa ammatillista perusosaamista, joten esimerkiksi kohteiden haltuunottoon jää enemmän aikaa, kun puhtaudenhallinnan perusosaaminen on jo olemassa.

Koulutusten hinta

Kaikille avoimissa koulututuksissa hinta on 65 €/hlö (+ alv. 24 %). Hinnat sisältävät kahvituksen ja koulutusmateriaalin. Voit tiedustella myös ryhmähinnoittelua omaan organisaatioosi: [email protected]
 

Alueellinen kouluttajaverkosto

Kaikilla kouluttajilla on vankka siivousalan osaaminen, runsaasti kokemusta käytännön siivoustyöstä ja osalla myös runsaasti aiempaa kokemusta opetustyöstä ja kouluttamisesta. Kouluttajat toimivat sivutoimisesti ja omalla lähiseudullaan pitäen 3–4 tunnin mittaisia puhtausalan ammattiosaamiseen liittyviä avoimia koulutuksia tai erikseen organisaatioihin tilattuja koulutuksia. Ajatuksena on, että kaikilla organisaatioilla on mahdollisuus tarjota koulutusta henkilöstölleen, edullisesti ja matalalla kynnyksellä. Koko henkilöstä kattava koulutussuunnitelma ja henkilöstön kouluttaminen antaa yritykselle mahdollisuuden myös verovähennyksiin.

Aluekouluttajat: 

Pääkaupunkiseutu: Iina Laakio ja Päivi Vuorihuhta
Tampereen seutu: Kati Lankinen, Ritva Ruskeepää
Lahden seutu, Etelä-Suomi: Marja Eikonsalo
Joensuun seutu, Itä-Suomi: Liisa Pölönen ja Taru Tuononen
Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Suomi ja Lappi: Hanne Stark-Vierimaa ja Henna Uutela

Muut yrityskohtaiset koulutukset

Järjestämme monipuolisesti tilauskoulutuksia myös muista aiheista. Ole yhteydessä, niin keskustellaan lisää sisällöstä ja toteutustavasta [email protected]

 

Puhtausala ry