Keittiöhygienian perusteet 22.1.2025

Toivottu ammattimaisen keittiöhygienian ja -siivouksen koulutus! Keittiöhygienian perusteet -koulutus antaa perusteet keittiöhygienian perusasioihin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät puhtaanapidon merkityksen turvallisen ja puhtaan ruoan tuottamiselle ja omalle työturvallisuudelle. Koulutuksessa opastetaan toimimaan hyvien hygieniakäytäntöjen mukaisesti ja perehdytään laadunvarmistuksen menetelmiin.

Milloin? Ke 22.1.2025 klo 13.00–16.00
Missä? Etänä teamsilla
Kenelle? Koulutus on suunnattu kaikille ammattikeittiöissä työskenteleville, keittiöissa osittain työskenteleville monipalvelutyöntekijöille, keittiöhygieniasta ja siivouksesta vastaaville ja kaikille ammattimaisesta siivouksesta kiinnostuneille henkilöille. Koulutus sopii hyvin keittiöalalla aloittaville sekä jo pidempään alalla työskenneille.
Kouluttaja: Puhtausala ry:n aluekouluttaja Marja Eikonsalo

Ilmoittaudu tästä koulutukseen!

Koulutuksen sisältö:

  • Keittiöiden hygieniavaatimukset
  • Keittiön pintamateriaalit
  • Keittiön siivous ja hygienia astiahuollossa
  • Pintapuhtauden laadunvalvonta ja poikkeustilanteiden toimintamallit
  • Jätehuolto
  • Tuhoeläintorjunta

Hinnoittelu ja peruutusehdot

Koulutuksen hinta on 95 € jäsenille ja 120 € ei-jäsenille. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Näin osallistut

Saat edellisenä päivänä sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla pääset liittymään tilaisuuteen. Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseesi liittyen, otathan yhteyttä [email protected]

 

Puhtausala ry