Keittiöhygienian perusteet 23.10.2024
Toivottu ammattimaisen keittiöhygienian ja -siivouksen koulutus! Keittiöhygienian perusteet -koulutus antaa perusteet keittiöhygienian perusasioihin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät puhtaanapidon merkityksen turvallisen ja puhtaan ruoan tuottamiselle ja omalle työturvallisuudelle. Koulutuksessa opastetaan toimimaan hyvien hygieniakäytäntöjen mukaisesti ja perehdytään laadunvarmistuksen menetelmiin.
Milloin? Ke 23.10.2024 klo 13.00–16.00
Missä? Etänä teamsilla
Kenelle? Koulutus on suunnattu kaikille ammattikeittiöissä työskenteleville, keittiöhygieniasta ja siivouksesta vastaaville ja kaikille ammattimaisesta siivouksesta kiinnostuneille henkilöille. Koulutus sopii hyvin keittiöalalla aloittaville sekä jo pidempään alalla työskenneille.
Kouluttaja: Puhtausala ry:n aluekouluttaja Marja Eikonsalo
Koulutuksen sisältö:
- Keittiöiden hygieniavaatimukset
- Keittiön pintamateriaalit
- Keittiön siivous ja hygienia astiahuollossa
- Pintapuhtauden laadunvalvonta ja poikkeustilanteiden toimintamallit
- Jätehuolto
- Tuhoeläintorjunta
Hinnoittelu ja peruutusehdot
Koulutuksen hinta on 95 € jäsenille ja 120 € ei-jäsenille. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Näin osallistut
Saat edellisenä päivänä sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla pääset liittymään tilaisuuteen. Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseesi liittyen, otathan yhteyttä [email protected]