miniClean Turku 2022

28.4.2022 klo 9.00 - 15.00 Turun Messukeskus
Messukentänkatu 9–13

 

Näytteilleasettajaksi miniCleaniin?   Lue lisää täältä.

 

miniClean-tapahtuma pidetään Turun messukeskuksessa. Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyn yhteydessä on kahvio sekä lounasmahdollisuus.

Tervetuloa tutustumaan puhtausalan uutuuksiin, oppimaan uutta ja tapaamaan tuttuja! Päivän aikana pääset tutustumaan näyttelyyn, jossa alan ykköstoimijat esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. Kysy asiantuntijoilta ja saa hyviä vinkkejä työhösi! Näyttelytilassa sijaitsevan lavan ohjelmassa on tietoiskuja, joissa pääset tarkemmin kuulemaan alan uusista ja innovatiivisista tuotteista ja menetelmistä.

Tapahtumapäivänä järjestetään myös edullinen lyhytkoulutus, jonka tiedot täydentyvät tähän myöhemmin. Koulutukseen ilmoittaudutaan ennakkoon.

Turun miniCleanissa pidetään myös Puhtausalan ammattilainen 2022 -kilpailu. Tule seuraamaan kisan finaalia!

 

miniCleanit ovat puhtausalan alueellisia näyttely- ja koulutustapahtumia. Vuonna 2022 niitä järjestetään kolme:  Turussa (28.4.), Oulussa (20.9.) ja Lahdessa (23.9.).

 

Ohjelma:

9.00 Näyttely avautuu

Tietoiskuja ajankohtaisista aiheista ja uutuuksista näyttelytilassa sijaitsevalla tietoiskulavalla - ohjelma täydentyy tähän kevään 2022 aikana.

10.00

10.20

10.40

11.00

11.20

 

12.30 Koulutus, kesto 1,5h
Kokoustila 6
 

15.00 Näyttely päättyy

 

Muutokset mahdollisia.

 

Työnantaja!
Tiesitkö, että ammattimessujen hyödyntämisestä on veroetua työnantajalle? Verottaja kannustaa ammattimessujen hyödyntämiseen henkilöstön koulutuksissa ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia. Katso verohallinnon ohje koulutusvähennysten perusteista ja laskentatavoista.

 

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat edustavat kattavasti puhtausalaa Suomessa. Tervetuloa tutustumaan niin valtakunnallisten kuin paikallistenkin toimijoiden tarjontaan ja uutuuksiin!

Turun näytteilleasettajaluettelo täydentyy tähän.

 

Muutokset mahdollisia.

 

Saapuminen ja pysäköinti

Turun Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Artukaisten kaupunginosassa, noin 5 kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta, rautatieasemalta ja satamasta. Turun lentoasemalle on noin 15 minuutin matka.

Messukeskuksen katuosoite on Messukentänkatu 9–13, mutta paikalle pääsee myös Kirjaltajankadun puolelta, mikä kannattaa laittaa navigaattoriin osoitteeksi. Aivan Turun Messukeskuksen naapurissa sijaitsee Gatorade Center (Turkuhalli).

Omalla autolla saapuville Messukeskuksen edessä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Messukeskukseen liikennöivät linja-autot 32, 99 ja 100. Katso tarkemmat tiedot Fölin sivuilta.

 

Kahvio ja lounas

Näyttelypäivänä palvelee ravintola Festo, jossa lounasta on tarjolla klo 11-14 ja kahvio avoinna koko päivän.

 

Oletko tulossa näytteilleasettajaksi miniCleaniin? Lue lisää täältä

Tilaa uutiskirje