Allas- ja märkätilojen puhtausosaaminen

Allasosasto on haasteellinen siivouskohde. Suotuisten lämpö- ja kosteusolosuhteiden takia pinnat ovat ihanteellisia mikrobien lisääntymiselle. Pitkät aukioloajat, moninaiset käyttäjät sekä suuret käyttäjämäärät edellyttävät asiantuntevaa, huolellista, mukautuvaa ja oikein kohdistettua siivousta.

Allasosaston siivoukseen laaditun hygieniaosaamistestin tavoitteena on varmentaa allasosaston siivoojan osaamista liittyen pintahygieniaan ja asiakasturvallisuuteen allasosaston eri tiloissa. 

Uima-allas ja märkätilojen puhtausosaamisen koulutusaineistot 

Koulutusaineisto on tarkoitettu Puhtausala ry:n hyväksyttyjen uima-allas ja märkätilojen puhtausosaamisen kouluttajien käyttöön. Sen tavoitteena on perehdyttää allas- ja märkätilojen hygieniavaatimuksiin sekä keinoihin, joilla puhtauspalvelulla voidaan tukea vaatimusten saavuttamista. Aineistossa keskitytään allas- ja märkätilojen siivouksen erityispiirteisiin. Oletuksena on, että koulutukseen osallistuva opiskelija hallitsee ammattisiivouksen perusteet.

Kirjaudu järjestelmään

Haluatko allas- ja märkätilojen puhtausosaaminen -kouluttajaksi? Lisätietoja: [email protected]

Hinnat:

Kouluttajalisenssi (henkilökohtainen) 350 eur + alv 24 % / 12 kk, suomenkielinen (englanninkielinen tulossa vuoden 2024 alussa). 

Tilaukset ja lisätiedot:

Kouluttajalisenssin voi tilata Puhtausala ry:n hyväksymä kouluttaja osoitteesta asiakaspalvelu @puhtausala.fi.
Kouluttajan ja opiskelijoiden tukimateriaalina toimii Allas- ja märkätilojen siivous- ja hygieniaopas (Ympäristökustannus Oy), jonka voi tilata Puhtausala ry:n verkkokaupasta hintaan 35 € (+ alv 10 %).

Osaaminen varmistetaan testillä

Allas- ja märkätilojen puhtausosaaminen -koulutukseen osallistumisen jälkeen opiskelija voi suorittaa allas- ja märkätilojen puhtausosaamistestin. Testin hyväksytysti suorittaneella katsotaan olevan terveydensuojelulain uima-allas- ja märkätilojen siivoojilta edellyttämä riittävä osaaminen näiden tilojen siivoukseen. Kouluttaja tekee testitilaukset

Allas- ja märkätilojen puhtausosaaminen
Puhtausala ry