Vaikuttavuus

Minna Junni on Puhtausalan esimies 2021-22

Minna Junni on  Puhtausalan esimies 2021-22

28.01.2021

Laitospalveluesimies Minna Junni Saimaan Tukipalvelut Oy:stä Lappeenrannasta on valittu Puhtausalan esimieheksi 2021–2022. Valinta julkistettiin suorassa live-lähetyksessä SSTL Puhtausala ry:n toimistolta Helsingistä torstaina 28. tammikuuta.

Puhtausalan esimiestä 2021–2022 valitessaan tuomaristo arvosti Minna Junnin tapaa kehittää toimipaikkansa Etelä-Karjalan Keskussairaalan sisäistä ja ulkoista viestintää. Junni on sanavalmis puhtausalan puolestapuhuja ja rautainen alan ammattilainen. Hänellä on laaja näkemys puhtausalasta. Tuomaristo arvosti myös Junnin pyrkimyksiä kasvattaa alan vetovoimaisuutta ja viestiä positiivisesti alasta. 

Kilpailussa finaaliin ylsivät myös palveluesimies Virpi Antila Pirkanmaan Voimia Oy:stä, palveluesimies Sigrid Rääk ISS Palvelut Oy:stä ja palvelupäällikkö Tiina Timonen Siskon Siivous Oy:stä.

Puhtausalan esimiehen valinnalla halutaan korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Puhtausalan esimies on hyville ja innostaville, puhtausalaa eteenpäin vieville puhtausalan esimiehille myönnettävä kunnianosoitus. Kahden vuoden välein pidettävän kilpailun järjestävät SSTL Puhtausala ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen työnantajat Palta ry ja Ammattiliitto Pro ry. Tuomaristoon kuuluivat tänä vuonna Marju Haarala, Tuula Jauhiainen-Ridell, Tiia Brax, Anna Huusko ja Tiina Korjula. Tuomaristo oli voittajan valinnassa yksimielinen.

Puhtausalan esimies -kilpailu käytiin seitsemännen kerran. Aikaisempien vuosien puhtausalan esimiehiä ovat olleet Saana Tyni, Niina Kesti, Pirjo Pellikka, Päivi Karinsivu, Pirjo-Liisa Raula ja Outi Aaltonen.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström SSTL Puhtausala ry:stä, p. 0400 707 736 tai [email protected].

 

Katso finaalilähetyksen tallenne.

Puhtausala ry