Innovaatiot

Uudelleen innovoitu saippuapala voitti Amsterdam Innovation Award 2024 -kilpailun

Diversey-Solenis-yhtiön saippua-annostelija ja täyttöpakkaukset valittiin Amsterdam Innovation Awards 2024 -kilpailun voittajaksi. Siivoojan suosikki valittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa, ja voittajaksi valikoitui ikkunanpesua helpottava Baudoin Wash Drone. Yleisön suosikiksi äänestettiin Kärcherin Kira CV 50 robotti-imuri.
Uudelleen innovoitu saippuapala voitti Amsterdam Innovation Award 2024 -kilpailun
Teksti Sanna Tapola Kuvat Sanna Tapola ja Interclean

22.05.2024

Interclean Amsterdam tarjosi kävijöilleen rutkasti uutta tietoa, kontakteja ja ideoita. RAI Amsterdamin messukeskuksen 11 näyttelyhallissa tuotteita ja palveluita esitteli 875 näytteilleasettajaa 143 maasta. Messujen pääteemoiksi nousivat robotiikka ja teknologia, käytettävyys sekä vihreät valinnat.

Tuomaristo valitsi Amsterdam Innovation Award 2024 -voittajaksi Diversey-Solenis-yhtiön LESSEAU® NO-Touch Bar Soap -saippua-annostelijan ja täyttöpakkaukset.

– Tuomaristo vakuuttui tuotteen yksinkertaisesta, mutta tähän päivään tuodusta ideasta. Diversey-Solenis toi saippuapalan älykkään teknologian avulla takaisin pesutiloihin. NO-Touch Bar Soap -järjestelmä annostelee hygieenisesti jauhemuotoista saippuaa käsille myllyn avulla. Jokainen saippuapala kestää jopa 300 pesukertaa, eikä siitä synny jätettä. Saippua ei jätä rasvahappojäämiä ja järjestelmä on energiatehokas. Tuote on hyödynnettävissä monipuolisesti ja se kestää vertailun Innovation Award -kilpailun kaikissa kategorioissa, tuomariston puheenjohtaja Michelle Marshall perusteli voittajan valintaa.

Siivoojan suosikki tekee työnteosta hauskempaa

Tänä vuonna Amsterdam Innovation Award 2024 -kilpailussa palkittiin myös siivoojan suosikkituote. Hollantilaiset siivoojat valitsivat suosikkituotteekseen Baudoin Wash Dronen.

– Drone on ikkunanpesijälle erittäin hyödyllinen – se helpottaa siivoustyötä, lisää työturvallisuutta sekä vähentää tarvetta nostimille ja telineille. Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, tuote tekee työnteosta yksinkertaisesti hauskempaa, perustelivat siivoojat valintaansa.

Amsterdam Innovation Award -kilpailussa palkittiin myös yleisön suosikkituote, jota oli mahdollista äänestää Intercleanin verkkosivuilla ennen messujen alkua. Eniten ääniä saalisti Kärcherin KIRA CV 50. Amsterdam I

Innovation Awards 2024 -voittajat

Amsterdam Innovation Award 2024
Kestävyys ja ympäristö -kategoria

Diversey-Soleniksen myyntipäällikkö Iina Laakio iloitsi Interclenissa Innovation Awards 2024 -voitosta. NO-Touch Bar Soap -annostelijaa pääsi kokeilemaan Interclean-messuilla.

LESSEAU® NO-Touch Bar Soap -annostelija ja täyttöpakkaukset
Diversey - A Solenis Company

Hygieeninen annostelujärjestelmä, joka tuo perinteisen saippuapalan takaisin pesutiloihin innovatiivisella ja älykkäällä tavalla. järjestelmä annostelee myllystä rakeita käsiin, ja jokainen pieni saippuapala kestää jopa 300 pesukertaa.

Kategorian muut ehdokkaat:

  • Switch (Werner & Mertz Professional)
  • Tork Carbon Neutral Certified Dispensers (Tork, Essity-merkki)

Älyteknologiat ja digitalisaatio -kategoria
Messuvieraiden suosikki

KIRA CV 50
Kärcher

KIRA CV 50 on keskikokoinen autonominen imuri, jota voi käyttää keskeytyksettä vaihdettavien akkujen avulla. Akut ovat vaihdettavissa Kärcherin muihin koneisiin. Kaikki koneen tiedot näkyvät laitteessa tai niitä voidaan hallita sovelluksen kautta. KIRA CV 50 äänestettiin myös messuvieraiden suosikiksi Intercleanin verkkosivuilla.

Kategorian muut ehdokkaat:

  • Nexaro NR 1500 (Nexaro)
  • ADLATUS SR1300 Autonomous Vacuum Sweeping Robot (ADLATUS Robotics)

Työvoima ja ergonomia -kategoria
Siivoojan suosikki

Baudoin Wash Drone (Baudoin Wash-Systems) Baudoin Wash Drone on kehitetty vaikeasti saavutettavien rakennusten puhdistamiseen ja tuotteessa on käytetty uusinta älyteknologiaa. Dronen avulla vaikeatkin kohteet on mahdollista puhdistaa kustannustehokkaasti, mutta turvallisesti. Baudoin Wash Drone puhdistaa pinnat puhtaalla vedellä ja korkealla paineella. Dronea on helppo ohjata maasta. Baudoin Wash Drone valittiin myös siivoojien suosikkituotteeksi.

Kategorian muut ehdokkaat:

  • UNGER VisaVersa® Pro 2-in-1 ikkunalasta (Unger Saksa)
  • Scrubmaster B5 430 ORB (Hako) Kuvateksti: Hollantilaiset siivoojat valitsivat Baudoin Wash-Systemsin Wash Dronen suosikkituotteekseen. Tuote tekee siivoojan työstä turvallisempaa ja hauskempaa.

Hygienia ja terveys -kategoria

XIBU 2WIPE hybrid (Hagleitner Global Hygiene) XIBU 2WIPE hybrid on anturiohjattu desinfiointipyyhkeiden annostelija, jossa on patentoitu tiivistysjärjestelmä. Sen avulla jokainen pyyhe pysyy kosteana, eikä annostelijaa tarvitse koskaan tyhjentää.

Kategorian muut ehdokkaat:

  • Kimberly-Clark Professional™ ICON™ (Kimberly-Clark Professional)
  • i-clean handle (i-team Global) 

Lisätietoja: Interclean Amsterdam 2024

 

Puhtausala ry