VaikuttavuusPuhtausala-lehti

Tähdet tuikkivat kirkkaammin vuonna 2024

Uusi, juuri käynnistynyt vuosi tuo meille puhtausalan toimijoille paljon uutta ja mielenkiintoista.
Tähdet tuikkivat kirkkaammin vuonna 2024
Teksti Aino Aho

03.01.2024

Vuosi käynnistyy tuttuun tapaan Esihenkilö- ja asiantuntijapäivillä 25.–26.1.2024. Ohjelmassa on jälleen työarkea tukevaa ohjelmaa, josta voi ammentaa ideoita sekä arkeen että työhön.

Ensi lokakuussa järjestetään ensimmäistä kertaa yhteinen alamme osaamisen arvoa nostava Puhtausalan Tähdet 2024 -juhlagaala. Haluamme juhlistaa alamme huippuosaajia ja monitaitureita kilpailussa, jonka voittajat palkitaan Puhtausalan Tähdet -gaalassa.

Juhlagaalan avulla vaalimme suomalaisen puhtausalan arvoa ja nostamme sen arvostusta. Teemme gaalasta juhlallisen ja arvokkaan tilaisuuden, jossa voittajat saavat ansaitsemansa tunnustuksen. Ja samalla saamme areenan, joka yhdistää vuosittain kaikki puhtausalan toimijat.

Puhtausalan Tähdet -kilpailussa kisataan seuraavissa kategorioissa:

  • Ammattilainen 2024
  • Suunnittelija 2024
  • Esihenkilö 2024
  • Kiinteistönhoitaja 2024
  • Johtaja 2024
  • Opettaja 2024
  • Vaikuttaja 2024

Lähes kaikki kilpailukategorioiden yhteistyökumppanuuksista on jo varattu ja haluan jo tässä vaiheessa lausua suuret kiitokseni jo mukana oleville kumppaneille ja haastaa mukaan muitakin!

Tarjoamme Puhtausalan Tähdet -pääyhteistyökumppaneille laajan näkyvyyden puhtausalalla, mahdollisuuden osallistua koko puhtausalan kehittämiseen sekä mahdollisuuden profiloitua aktiivisena, houkuttelevana ja eteenpäin pyrkivänä yrityksenä. Yhteistyöyritykset saavat muun muassa näkyvyyttä Puhtausalan tähdet -viestinnässä, tuomaroinnin ja palkitsemisen omassa kategoriassaan sekä oikeuden käyttää Puhtausalan tähdet -logoa.

Vuoden vaihtuessa liittohallituksessa vaihtuu kolme jäsentä ja odotan innolla yhteistyötämme. Onnittelut Tarja Jantunen, Mari Suomalainen ja Iina Laakio! Paljon on saatu aikaan ja työ jatkuu aktiivisella otteella myös jatkossa. Kiitänkin Titta Valtosta ja Päivi Hurttiaa ansiokkaasta hallitustyöstä 4 vuoden ajalta! Samuli Wrangelin, Kai Fagerlundin ja Juha Takkusen kanssa hallitustyö jatkuu hyvässä ja kehityksellisessä otteessa. Kiitän myös jäsenistöämme aktiivisesta mukanaolosta, vuoropuhelusta ja inspiroivista kohtaamisista eri yhteyksissä viime vuonna. Kannustan jatkossakin reippain mielin nostamaan esille puheenaiheita ja pitämään alastamme ääntä.

Tehdään yhdessä Suomesta maailman puhtain ja siistein maa!

Kirjoittaja Aino Aho on Puhtausala ry:n hallituksen puheenjohtaja. Aho on ollut liiton jäsenenä vuodesta 2009 lähtien. Monipuolisen työn kehittäminen ja yhdessä tekeminen motivoivat Ahoa.

Puhtausala ry