Puhtausalan esimies

Kuka on Puhtausalan esimies 2021?

Puhtausalan esimies -kisan finaalilähetys pidetään torstaina 28.1.2021 klo 14.00 etäyhteydellä. Tervetuloa mukaan! Lue lisää tapahtumasivulta.

Kisan finalistit ovat:

Virpi Antila, palvelupäällikkö, Pirkanmaan Voimia Oy

Minna Junni, Saimaan tukipalvelut Oy

Sigrid Rääk, palveluesimies, ISS Palvelut Oy

Tiina Timonen, palvelupäällikkö, Siskon Siivous Oy

 

 

Ehdota nyt Puhtausalan esimies 2021 -tunnustusta hyvälle ja innostavalle, puhtausalaa eteenpäin vievälle puhtausalan esimiehelle!

Kunnianosoituksella halutaan korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Voittajalle on luvassa 1000 euron palkkio sekä hienoja kokemuksia puhtausalan edustustehtävissä. Puhtausalan esimiehen toimikausi on kaksivuotinen.

Puhtausalan esimies -tunnustuksen saaja

  • Toimii tuloksekkaasti - sekä suunnittelu että organisointi sujuvat
  • Hänellä on hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot
  • Panostaa aktiivisesti puhtausalan kehittämiseen
  • Pystyy rakentamaan hyvän työilmapiirin ja tukee henkilöstöä yksilöllisesti, tai toimii muutoin poikkeuksellisen innostavasti esimiehenä

Valitun Puhtausalan esimiehen velvollisuudet

  • Lehtiartikkeli tai haastattelu Puhtausala-lehteen
  • Edustaminen / kouluttaminen / muu toiminta näyttelytapahtumassa (Finnclean-messut tai miniClean-tapahtuma vuonna 2021)
  • Osallistuminen 1-2 muuhun alan tilaisuuteen

Kuka voi ehdottaa?

Puhtausalan esimies -kilpailuun voivat ilmoittaa ehdokkaita työkaveri, työntekijä, asiakkaan edustaja tai esimies itse.

Ilmoittautumisaika on päättynyt 16.11.2020, tuomaristo on aloittanut työnsä.

 

Puhtausalan esimies 2021 valitaan Puhtausalan esimies- ja asiantuntijapäivien suunniteltuna ajankohtana eli 28.1.2021 erillisessä livelähetyksessä.

Lisätietoja kilpailusta antaa SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström, per-olof.ekstrom@puhtausala.fi, puh. 0400 707736.

Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimii Marju Haarala.
Kilpailun järjestävät Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen työnantajat PALTA ry, Ammattiliitto Pro ja SSTL Puhtausala ry.

 

 

 

Puhtausalan esimies 2019 on Saana Tyni

Puhtausalan esimieheksi on valittu Koti Puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana Tyni (30). Puhtausalan esimies kaudelle 2019 -2020 julkistettiin puhtausalan Esimies- ja asiantuntijapäivillä Helsingissä 24.1.2019.

Tuomaristo sai haastattelun perusteella Saana Tynistä kuvan hyvänä, innostavana ja alan imagoa eteenpäin vievänä esimiehenä. Tuomaristo totesi hänellä olevan luontainen kyky esiintyä, sanavalmiutta ja hyvä ulosanti. Hän toimii aktiivisesti, innovatiivisesti ja innostaen hyvän ja työntekijöitä tukevan työilmapiirin puolesta.

Saana Tyni perusti osakeyhtiön 2011 Tampereelle. Mukaan on tullut myöhemmin neljä muuta Saanan sisarusta. Toiminta laajeni 2017 Helsinkiin. Yritys keskittyy kotisiivouksiin työllistäen noin 60 henkeä.

Osoituksena Saana Tynin taitavasta esimiestyöstä Koti Puhtaaksi Oy sai puhtausalan ensimmäisenä yrityksenä listasijoituksen Suomen Parhaat Työpaikat -kilpailussa 2018. Koti Puhtaaksi on myös Vuoden kotityöpalveluyritys 2017 ja Pirkanmaan Vuoden työnantaja -kisan yleisönsuosikki kunniamainintoineen.

Kilpailun muut finalistit olivat Anu Birk palveluesimies, Coor Service Management Oy, Minna Perttilahti esimies/yrittäjä, Itä-Suomen Siivouspalvelu Oy, Henna Tikka puhtauspalvelujen johtaja, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Merja Varin, puhtauspalveluesimies, Kurikan kaupunki.

Vuoden esimies -tunnustus on alaa esimerkillisesti eteenpäin vieville puhtausalan esimiehille myönnettävä kunnianosoitus, jonka avulla halutaan korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Valittavalta henkilöltä edellytetään paitsi tuloksekasta toimintaa myös hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, onnistumista hyvän työilmapiirin ja henkilöstön yksilöllisen tukemisen rakentamisessa, poikkeuksellisen innostavaa esimiestyötä sekä aktiivista panostusta alan kehittämiseen.

Tuomaristossa olivat mukana kilpailun järjestäjien edustajina Tiia Brax; Kiinteistötyönantajat ry, Tuula Jauhiainen-Ridell; JHL ry, Tiina Korjula; Ammattiliitto Pro, Aki Raudas; PALTA ry ja Marju Haarala; SSTL Puhtausala ry.

 

Tilaa uutiskirje