SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2017 » 03 » Haetaan uutta toiminnanjohtajaa!

Haetaan uutta toiminnanjohtajaa!

 

Haemme energistä

TOIMINNANJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään SSTL Puhtausala ry:n ja Siivoussektori Oy:n toimintaa

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän puhtausalan näköalapaikalla organisaatiossa, joka on yli 46 vuotta edistänyt puhtausalaa Suomessa. Vastaat talous- ja henkilöstöhallinnosta, liiton henkilö- ja yritysjäsenyyksien kehittämisestä sekä verkostojen luomisesta alan sisällä ja sidosryhmien välillä. Vastuullasi on myös markkinoinnin, strategian toteuttamisen ja projektien hallinnan johtaminen.

 Olet työssäsi aikaansaava, luova, idearikas ja aktiivinen verkostoituja. Visioit alan ja liiton tulevaisuutta ja ymmärrät alan merkityksen ja haluat työskennellä sen hyväksi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Yhdistyslainsäädännön ja osakeyhtiön toiminnan tunteminen on tehtävässä eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Harri Piiparinen 17.03. klo 10 – 12, 20.03. klo 13-15 ja 21.3. klo 13 – 15 puh. 040 7049944.  Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 28.3.2017 mennessä osoitteeseen harri.piiparinen@puhtausala.fi

Merkitse sähköpostin aiheeksi "Toiminnanjohtaja".