SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2018 » 06 » Tule meille töihin - Haemme puhtausalan asiantuntijaa!

Tule meille töihin - Haemme puhtausalan asiantuntijaa!

 

Haemme 

Puhtausalan asiantuntijaa

vastaamaan Siivoussektori Oy:n tuottamien julkaisujen ammatillisesta sisällöstä ja koulutustoiminnasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän puhtausalan näköalapaikalla organisaatiossa, joka on lähes 50 vuotta edistänyt puhtausalaa Suomessa.

Olet työssäsi aikaansaava, luova ja aktiivinen verkostoituja. Hallitset niin perinteisen kuin sähköisen viestinnän perusteet. Arvostat faktoja ja osaat viestiä niistä kiinnostavasti ja ymmärrettävästi.  

Toimit luontevasti osana tiimiä ja sinulla on mutkattomat vuorovaikutustaidot. Tehtävääsi kuuluu myös alan asiantuntijaryhmien koordinointia sekä alaan liittyvää neuvontaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koulutusta puhtausalalta ja kiinnostusta puhtausalan kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström puh. 0400 707736 16-18.7. klo 12-15. 

 

Sinä, alan osaaja, joka osaat pukea osaamisesi sanoiksi, tule mukaan tiimiimme!

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 23.7.2018 mennessä osoitteeseen per-olof.ekstrom@puhtausala.fi Merkitse sähköpostin aiheeksi "Asiantuntija".

 

SSTL Puhtausala ry on yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, jonka tehtävänä on alan osaamisen, tunnettuuden ja arvostuksen lisääminen. Jo vuodesta 1970 SSTL Puhtausala ry on yhdistänyt puhtausalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt. Siivoussektori Oy on SSTL Puhtausala ry:n omistama osakeyhtiö, joka huolehtii liiton julkaisu-, näyttely- ja koulutustoiminnasta.

 

 

SSTL  Puhtausala ry - Toimialan kehittäjä

puhtausala.fi