SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2019 » 11 » Puhtauspäivä jälleen 2.12.2019

Puhtauspäivä jälleen 2.12.2019

Puhtauspäivä - Städarens dag - Thank Your Cleaner Day

2.12.2019

Puhtauspäivää vietetään jälleen tuttuun tapaan joulukuun ensimmäisenä maanantaina. Puhtauspäivän tarkoituksena on nostaa esille puhtaus ja puhtauden tekijät ja juhlia puhtautta! Liity mukaan juhlimaan, nauti puhtaista tiloista, kiitä arkeesi vaikuttavia siivoojia ja katso Puhtauspäivän livelähetys.

Puhtauspäivän sivulle tästä

Teemapäivää vietetään nyt jo viidettä kertaa.

Mahtavaa Puhtauspäivää sinulle!

Muista laittaa terveisiä ja kuulumisia myös Puhtauspäivän Facebook-sivulle, Instagramiin (puhtausala) tai Twitteriin (@puhtausala). Käytä tunnisteita  #juhlitaanpuhtautta  #kiitäsiivoojaa  ja/tai   #puhtauspäivä