SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Esimies- ja asiantuntijapäivät

Esimies- ja asiantuntijapäivät

Ajankohta: 
24.01.2019 - 25.01.2019

Puhtausalan esimies- ja asiantuntijapäivät

To-pe 24.-25.1.2019

Hilton Helsinki Strand

John Stenbergin ranta 4, Helsinki

Perinteiset puhtausalan esimies- ja asiantuntijapäivät tulevat jälleen! Iltajuhlassa valitaan myös uusi Puhtausalan esimies kaudelle 2019-2020. Tervetuloa inspiroitumaan ja hakemaan puhtia talveen!

Ohjelma on aiemmasta poikkeava sikäli, että toinen päivä eli perjantai on lyhyempi päättyen lounaaseen.

 

Torstai 24.1.2019

8.30 Aamiainen ja rekisteröityminen

9.30 Tervetuloa

10.00 Teknologian, liiketoiminnan ja työn nopea muutos - keinoäly ja robotit muutoksen ajureina
Lähitulevaisuuden suuret teknologiset muutokset. Miten yritysten toimintalogiikka ja liiketoiminta muuttuu. Miten työn tekeminen ja työnkuvat sekä työelämän taidot muuttuvat.
Matti Ristimäki, DI ja KTK, kasvuliiketoiminnan rakentaja / Tieto, Tampereen älykaupungin tekoälyasioiden teemajohtaja

Matti Ristimäen intohimona on luoda digitaalisilla teknologioilla täysin uudenlaista arvoa asiakkaille. Asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen, moniammatillisten ketterien huipputiimien rakentaminen, eettinen myyntityö, lupauksien pitäminen ja "reilukauppa" ovat hänen sydäntään lähellä. Matin mielestä liiketoimintaa pitäisi mitata 3-vuoden ikkunassa eikä kvartaaleittain. Tällöin korostuu asiakkaalle pitkäjänteisesti tuotettu arvo eikä oman myynnin optimointi. Matin erikoisosaamista on ajaa muutos läpi organisaatioissa ja saada pitkäjänteisellä esimerkkiä näyttävällä johtamistyylillään ympärillään olevat ihmiset myönteiseksi uudelle liiketoiminnalle. Hänen määrätietoisuutensa kumpuaa vaatimattomista olosuhteista, josta hän on raivannut tiensä askel kerrallaan kohti unelmaa. 


 

11.30 Lounas

12.30 Esimies on tiiminsä jäsen
Osallistava johtaminen puhtausalalla sekä vuorovaikutteisen ja vastuullistavan esimiehen tapa toimia. Ennen illalla tapahtuvaa uuden Puhtausalan esimiehen valintaa kuulemme myös edellisen Puhtausalan esimiehen terveiset kuluneelta kaudelta.
Niina Kesti, rakennusterveysasiantuntija, Poistoa Oy:n omistaja, Puhtausalan esimies 2017-2018

 

13.30 Vuorovaikutus- ja viestintätaidot haastavissa asiakastilanteissa ja tiimityössä
Keinoja onnistuneeseen ihmisten kohtaamiseen.
Franz Schnider, työnohjaaja, valmentaja, sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja, Schnider koulutus, ohjaus, valmennus
Katso video

 

 

14.30 Kahvi

15.00 Terveys ja suorituskyky arjen prioriteetiksi
Osallistujat saavat myös Toimistotyöntekijän työkalupakki -oppaan sähköisesti luennon jälkeen.
Joni Jaakkola, hyvinvointivalmentaja, voimaharjoitteluvalmentaja, Optimal Performance Oy

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka niittää suosiota valmennusliiketoimintansa, luentojensa ja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta myös sosiaalisessa mediassa. Koko elämänsä aktiivisesti liikkunut, koulutukseltaan alunperin diplomi-insinööriksi itsensä lukenut Joni teki harrastuksistaan itselleen ammatin vuonna 2010. Tällöin hän perusti Optimal Performance -valmennusyrityksen yhdessä tietokirjailijavaimonsa Kaisa Jaakkolan kanssa. Vuonna 2015 valmennustoiminta laajentui Optimal Performance Center -voimaharjoittelukeskuksen muodossa Helsinkiin. Jonin humoristinen ja jämäkkä mutta silti ihmisläheinen valmennusfilosofia tiivistyi yksiin kansiin syksyllä 2017 kun Tammen kustantama Väkevä elämä - Viisaampi mieli, vahvempi keho -tietokirja näki päivänvalonsa.

 

 

16.30 Päivän ohjelma päättyy

 

19.00 Iltajuhla

Iltajuhlassa valitaan ja palkitaan Puhtausalan esimies 2019-2020.
Ruokailu, ohjelmaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perjantai 25.1.2019

8.30 Aamiainen / kahvi

9.00 Monta näkökulmaa johtamiseen
Mitä 40 vuotta työelämässä on opettanut itsensä johtamisesta ja vähän muustakin.
Marja Hautanen, Manager, Customer Relationship, Lindström Group

Marja Hautasella on 40 vuoden kokemus puhtausalalla erilaisissa johtamis-, kehitys- ja koulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

 

 

10.00 Aivojen hyvinvointi modernissa työympäristössä
Miten pitää huolta aivoista kuormituksen ja multitaskingin keskellä?
Mona Moisala, aivotutkija, Helsingin yliopisto

Mona Moisala on koulutukseltaan psykologian tohtori ja ammatiltaan aivotutkija. Hän tutkii aivojen toimintaa ja kehittymistä, ja aivojen tiedonkäsittelykykyyn vaikuttavia tekijöitä. Moisala on laajemmaltikin kiinnostunut siitä, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painimme informaatiotulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa.

 

11.30 Lounas

Tilaisuus päättyy

 

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Osallistumismaksu (2pv) 540 €, jäsenhinta 500 €, sisältäen luennot, ruokailut ja torstain 24.1. iltatilaisuuden. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Osallistumismaksu vain torstai 350 € sisältäen luennot, lounaan ja kahvit. Pelkkä iltatilaisuus 75 €.

Hintoihin lisätään alv. 24%. Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta. Ilmoittaudu viimeistään 9.1.2019. - Ilmoittautumisaika on päättynyt. Tiedustele paikkatilannetta minna.forstadius@puhtausala.fi

Kun ilmoittaudut, saat automaattisen vahvistusviestin. Tarkemmat tiedot seminaarista lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129.

 

Majoitus:

Esimiespäivien osallistujille on varattu majoituskiintiö 23.-25.1.2019 Scandic Hakaniemeen (Siltasaarenkatu 14), 1hh 109 € ja 2hh 129 €. Varaa huone tarpeesi mukaan 1-2 yöksi suoraan hotellin myyntipalvelusta sales.helsinki@scandichotels.com tai puh. 09 68999034 ja käytä varaustunnusta 46603834. Kiintiö on voimassa 10.1.2019 asti.

Lisäksi Hilton Helsinki Strandissa on varattuna majoituskiintiö 23.-25.1.2019, ja siellä 1hh 155 € ja 2hh 175 €. Varaustunnus on G1SSTA, varaa huone tarpeesi mukaan 1-2 yöksi suoraan hotellista helsinkistrand@hilton.com tai puh. 09 39351. Voit myös käyttää varauslinkkiä.

 

Saapuminen ja pysäköinti:

Hilton Helsinki Strand hotelli sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Rautatieasemalta voi halutessaan reippailla kävellen, tai tulla metrolla, bussilla, raitiovaunulla tai taksilla Hakaniemeen. Lentoasemalta ajoaika on noin 30 minuuttia ilman pahoja ruuhkia.

Omalla autolla saapuville hotellilla on oma pysäköintihalli, maksu 24 €. Myös Hakaniemen muut pysäköintialueet ja -hallit ovat suhteellisen lähellä.