SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät

Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät

Ajankohta: 
15.02.2018

Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät

Torstaina 15.2.2018 klo 8.30 - 15.30

Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

 

Paljon toivottu koulutus tarjoilee tiiviissä paketissa tietoa uusista pintamateriaaleista, niiden tunnistamisesta ja hoidosta sekä uusista siivousmenetelmistä.

Ohjelma:

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi

9.00 Uudet pintamateriaalit
Yleiskatsaus tämän päivän pintamateriaaleihin ja niiden tuomiin haasteisiin siivouksessa. Saamme myös tietoa siitä, millaisia materiaaleja siivouskohteista löytyy. Esittelyssä mm. erilaiset laatta-, kivi- ja muovilattiat, laminaatit, vinyylilankut, tekstiilipinnat, turvalattiat, vahaamatta hoidettavat, jne. Voit myös kertoa etukäteen, mistä pintamateriaalista erityisesti haluaisit oppia lisää. Lisäksi vinkkejä ongelmien selättämiseen ja työn suunnitteluun.
Erja Hammarén

10.30 Antimikrobiset pintamateriaalit
Antimikrobiset pinnat kiinnostavat erityisesti siksi, että ne auttavat infektioiden torjunnassa. Kuulemme mitä antimikrobisia pintamateriaaleja on olemassa, millaisia ne ovat ja mihin niiden teho perustuu. Lisäksi saamme tietää millaisissa tuotteissa ja tiloissa antimikrobisia pintoja käytetään, sekä miten ne tunnistetaan ja puhdistetaan. Päivi Liljendahl on tutkinut tuoreessa opinnäytetyössään sisätilahygieniaa sekä antimikrobisia pintoja ja ratkaisuja, ja kertoo puheenvuorossaan myös hieman tutkimustuloksia ja kustannushyötyjä.
Päivi Liljendahl

11.30 Lounas

12.30 Toiveaiheet
Käydään läpi ne toivotut aiheet, jotka eivät sisälly luento-osuuksiin.
Tarja Valkosalo, Marja Mäkkeli, Erja Hammarén, Päivi Liljendahl

13.30 Uudet siivousmenetelmät
Katsaus uusiin siivousmenetelmiin, välineisiin ja -aineisiin. Lisäksi käytännön kokemuksia mm. hankaavasta kuivanpyyhkimestä, timanttilaikoista, vesistä (aktiivivesi, Ultra H2O), Reflex-menetelmästä, uusista mikrokuiduista, iMopista, Spray-wash-menetelmästä, jne. Poimi parhaat vinkit omaan työhösi! Voit myös kertoa etukäteen, mistä menetelmästä erityisesti haluaisit oppia lisää.
Marja Mäkkeli

14.00 Kahvi

14.30 Uudet siivousmenetelmät (jatkuu)
Marja Mäkkeli

15.30 Yhteenveto ja päivä päättyy

 

Muutokset mahdollisia.

Huom! Ns. toimintapisteet korvataan toiveaiheiden käsittelyllä. Lisäksi tauoilla voi tutustua erilaisiin näytteisiin.

 

 

Tarvitsetko tietoa jostain tietystä pintamateriaalista ja/tai siivousmenetelmästä? 
Ilmoittautumislomakkeella on kohta, johon voit kertoa, mistä pintamateriaaleista ja siivousmenetelmistä erityisesti haluaisit koulutuksessa oppia. Näin kouluttajat voivat huomioida toiveet jo etukäteen. Voit laittaa toiveita myös sähköpostitse 4.2.2018 asti osoitteeseen minna.forstadius@puhtausala.fi

 

 

 

Osallistumismaksu 200 eur, jäsenhinta 170 eur, sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut sekä esitysaineiston. Hintoihin lisätään alv. 24%. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Ilmoittaudu viimeistään 31.1.2018. - Ilmoittautumisaika on päättynyt. Tiedustele paikkatilannetta minna.forstadius@puhtausala.fi

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129.