SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » TaitajaPlus-semifinaalissa 17 kilpailijaa

TaitajaPlus-semifinaalissa 17 kilpailijaa

Julkaistu 13.02.2017

TaitajaPLUS –puhdistuspalvelualan semifinaalikilpailu käytiin Validia Ammattiopistossa Järvenpäässä 2.2.2017. Semifinaalikarsintaan ilmoittautui 17 kilpailijaa.

TaitajaPlus2017-finaaliin Helsinkiin valittiin Janica Hirvenkivi, Emily Honkanen, Joni Ihalainen, Antti Ikonen, Sofia Salonen ja Nette Tuominen.

Kilpailutehtävä sisälsi ylläpitosiivouksen, ateria- ja kahvituspalvelujen sekä tekstiilihuollon perusosaamista, jossa huomioidaan myös kilpailijan asiakaspalvelutaidot.

”Opiskelijalle kilpailuun osallistuminen kohottaa ammattiylpeyttä, mutta se tarkoittaa myös pelon voittamista”, sanoi tuomarina toiminut Pia Lehtinen. Hän on toimitilahuoltajaopiskelijoiden opettaja Bovallius-ammattiopistossa Pieksämäellä.

Opettajalle kilpailuihin osallistuminen antaa hyvän tilaisuuden varmistaa, että oma opetus on ajanmukaista. ”Tuomarit olivat arvostelussa niin yksimielisiä, että voi hyvin todeta opetuksen olevan tasalaatuista oppilaitoksissa.”

Semifinaalitehtäviä Lehtinen piti vaativana kokonaisuutena, kun suorituksessa on aikaraja 60 minuuttia.

Taitaja-tapahtuma Suomi100 itsenäisyyden juhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtuma Taitaja2017 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.-18.5.2017  

www.taitaja2017.fi