SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » Toiminnanjohtajalta

Toiminnanjohtajalta

Julkaistu 14.02.2017

Tervehdys kaikki yhdistysjäsenemme, yritys-ja yhteisöjäsenemme sekä liiton suorat henkilöjäsenet ja muut lukijat

Vuosi 2017 on liittomme 47. toimintavuosi. Vuoden teemana on ”Työhyvinvointi ja tuottavuus”. Tehkäämme tästä yhdessä Puhtausalalle menestyksellinen vuosi.
Tämä on ensimmäinen vuosi, kun liittomme uusitut säännöt ovat käytössä. On luonnollista, että aluksi on ilmassa pientä epäselvyyttä ja hämmennystä, mutta asiat kyllä selkeytyvät ajan kuluessa. Näkyvimmät muutokset tapahtuvat yhdistystemme nimissä, jotka muuttuvat liiton nimen mukaiseksi. Tämä tulee helpottamaan huomattavasti liittomme ja toimintamme näkyvyyttä ja tunnettuutta.
Toinen käytännön asia koskee liittokokouksiamme, joista ensimmäinen on nyt keväällä 22.4. Helsingissä ja syyskokous lokakuussa yhdessä Puhtausalan kehityspäivä- tapahtuman ja näyttelyn kanssa Ruotsin-laivalla 19. – 21.10. Näihin kokouksiin on jokainen jäsen tervetullut ja äänivaltainen. Huomioi kokouskutsu ja ilmoittautumisohjeet lehden tästä numerosta.
Puhtausalan päätapahtuma tälle vuodelle on Finnclean-messut Tampereella 10. – 12.5. Messujen teema on ”Sinä ja Puhtausala kehityksen kärjessä”. Messuista tulee mahtava kattaus alan viimeisimpiin uutuuksiin. Lisäksi oheisohjelma ja koulutusohjelma nostavat sinut ja puhtausalan kehityksen kärkeen. Tule ihmeessä paikalle ja koe ainutlaatuinen tapahtuma, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa keväällä.
Kun tämä lehti tulee ulos, meillä on uunituore Vuoden esimies valittuna. Isot onnittelut hänelle - olen varma, että tulet edustamaan Puhtausalaa menestyksekkäästi.
Kaikista muista tapahtumista löydät viimeisimmät päivitykset verkkosivuiltamme www.puhtausala.fi

Tehdään tästä yhdessä hyvä vuosi!

 

T. Harri