SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 04 » TUPLEX WHITE HB kotimainen hengittävä alusmateriaali

TUPLEX WHITE HB kotimainen hengittävä alusmateriaali

Julkaistu 12.04.2017

Tuplex White HB on alusmateriaali parketin, laminaatin ja vinyylilankun alle silloin, kun asennus tehdään levyalustalle, rossipohjalle tai vanhalle kuivalle betonialustalle. Ohuutensa (vain 2,0 mm) sekä hengittävyytensä vuoksi se sopii erityisen hyvin korjausrakentamiseen asennettaessa vanhan pinnoitteen kuten muovimaton, linoleumin, puulattian, parketin tai keraamisen laatan päälle. Tuplex White HB on valmistettu suomalaisesta paperista – se on hengittävä materiaali ja takaa hyvät edellytykset terveelliselle rakentamiselle.
Lisätiedot: Karelia-Upofloor Oy, puh. 020 740 9634, sami.syrjalahti@kareliaupofloor.com
kareliaparketti.fi