SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 09 » Monipuolinen julkisivujen erikoispuhdistusaine

Monipuolinen julkisivujen erikoispuhdistusaine

Julkaistu 07.09.2017

Kotimainen erikoispuhdistusaine kaikenlaisille katto- ja julkisivupinnoille, jopa kangasmarkiiseille. Solmasterin julkisivupesu on nopeavaikutteinen. Käyttöliuos saa vaikuttaa 1-5 minuuttia liasta riippuen, jonka jälkeen pintaa huuhdellaan puhtaaksi.Aine puhdistaa noen, siitepölyn ja katupölyn kaikilta pinnoilta, jotka kestävät vesipesun, esimerkiksi myös maalatuilta puupinnoilta. Pystypintojen puhdistukseen suosittelemme vaahdotusmenetelmää. Puupintojen puhdistuksessa painepesurilla suositellaan alhaista käyttöpainetta.

Solmasterin Julkisivupesu tuote on saatavana 5 ja 25 litran astioissa.

Lisätietoja: www.solmaster.fi, solmaster@solmaster.fi, puhelinvaihde 03-780 23 63