SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 09 » Sipi otti pallon haltuun

Sipi ehti myös MP:n kapteenin Jiri Haikosen ja varakapteenin Joona Mäenpään kanssa yhteiskuvaan.

Sipi otti pallon haltuun

Julkaistu 07.09.2017

Teksti: Roosa Laiho Kuvat: Jonna Pynnönen

Sipi Sammakko hyppäsi Mikkelin Palloilijoiden Kakkosen otteluun Kultsu FC:tä vastaan 20.8.2017 Mikkelin urheilupuistossa. Ottelu oli lastenpeli, johon päiväkotilaisille ja 1.-2-luokkalaisille jaettiin vapaalippuja. Näin ollen ottelussa oli paljon oheistoimintaa lapsille kuten pomppulinnoja ja rodeohärkä. Itse Sipi oli piirustuspisteellä jakamassa haleja. Piirustuspisteen ideana olikin piirtää Sipi tai jotain jalkapalloaiheista. Perinteiden mukaisesti Sipi myös opetti lapsia laittamaan roskat roskiin, joten jotkut lapset jopa tunnistivat Siivouskoulusta tutun Sipin. Siivouksen ja halien ohessa Sipi esitteli lapsille jalkapallon ponnauttelutaitojaan. Ja vaikka ottelu päättyikin kotijoukkueen 1-2 tappioon, Sipi sai uusia ihailijoita ja ehkä jokunen roskakin menee jatkossa roskikseen saakka. 

 


Sipi opetti lapsia laittamaan roskat roskakoriin Mikkelin urheilupuistossa.