SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 10 » Ansiomerkki Kalervo Heiskaselle

Puhtausalan Seniorit ry:n hallituksen kokouksessa 31.8. Kalervo Heiskanen sai hopeisen kunniamerkin numero 99. Merkki on myönnetty toimimisesta Puhtausalan Seniorit ry:n ja SSTL Puhtausala ry:n eri luottamushenkilötehtävissä.

Ansiomerkki Kalervo Heiskaselle

Julkaistu 23.10.2017

 

Kalervo Heiskasella on ammattitaito edelleen hallussa, ja hän on tuttu näky esitellessään siivouskoneuutuuksia Finnclean-messuilla ja miniClean-näyttelyissä. Puhtausalalta Heiskanen on hankkinut vahvan työkokemuksen toimiessaan myyntiedustajana, aluepäällikkönä ja myyntipäällikkönä Primator Oy:llä ja KiiltoClean Oy:llä noin 30 vuotta.
Kalervo Heiskanen on toiminut Puhtausalan Seniorit -yhdistyksessä (aikaisemmin Senioreiden Siivoustekninen yhdistys ry) vuodesta 2004 alkaen jäsenenä, hallituksen jäsenenä, sihteerinä, puheenjohtajana ja rahastonhoitajana.  Kalervo Heiskanen on koko hallituskautensa aikana kehittänyt aktiivisesti ja määrätietoisesti yhdistyksen jäsenten yhteenkuuluvuutta ja taloutta. Hän käynnisti heti vuonna 2006 jäsenistön tapaamiset ja yhteiset matkat. Samalla hän loi laajan kannattajajäsenten verkon.