SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 11 » Marja Mäkkeli valittiin uudeksi puheenjohtajaksi

Erja Suikkanen ja Heikki Rannikko saivat kiitokset työstään puheenjohtajina. Marja Mäkkeliä onniteltiin uutena liiton puheenjohtajana.

Marja Mäkkeli valittiin uudeksi puheenjohtajaksi

Julkaistu 29.11.2017
SSTL Puhtausala ry syysliittokokous pidettiin 19.10. Gabriella-laivalla Katajanokan satamassa Helsingissä. Paikalla oli yhteensä 56 henkilöä: 46 henkilöjäsentä ja kahdeksan yritysjäsenten edustajaa sekä kaksi muuta osallistujaa.

Syyskokouksessa oli paikalla yhteensä 56 henkilöä: 46 henkilöjäsentä ja kahdeksan yritysjäsenten edustajaa sekä kaksi muuta osallistujaa.

 

Liiton puheenjohtaja Erja Suikkanen avasi kokouksen kertoen koosteen puheenjohtajakautensa toiminnasta.

Syyskokouksessa liittohallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Marja Mäkkeli Joensuusta. Liittohallituksen jäseniksi valittiin Ismo Korhonen, Päivi Kontkanen ja Eeva-Leena Lappalainen.                  

Kokouksessa hyväksyttiin liiton toimintasuunnitelma vuodelle 2018 ja päätettiin pitää jäsenmaksut ja jäsenmaksupalautukset yhdistyksille ennallaan. Toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström esitteli tulo- ja menoarvion vuodelle 2018, joka vahvistettiin. Toiminnanjohtaja esitteli myös suunnitelmat yhdistysavain-jäsenrekisterin ja yhdistysten kotisivujen osalta.

Tilintarkastajaksi valittiin Kari Nahkuri ja varatilintarkastajaksi Arja Kauppinen, toiminnantarkastajaksi valittiin Roger Bäckroos ja varatoiminnantarkastajaksi Kaj Torstensson. Syyskokouksessa puhetta johti Maarit Roininen ja sihteereinä toimivat Tuija Saarinen ja Tarja Valkosalo. Pöytäkirjantarkastajina ja ääntenlaskijoina toimivat Arto Laaksonen ja Petteri Enne.

 

Marja Mäkkeli kiitti kokousväkeä luottamuksesta tultuaan valituksi SSTL Puhtausala ry:n uudeksi puheenjohtajaksi. Syyskokouksen puheenjohtajana toimi Maarit Roininen.