SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2018 » 03 » i-landS kuljetus- ja säilytysvaunu

i-landS kuljetus- ja säilytysvaunu

Julkaistu 14.03.2018

i-landS kuljetus- ja säilytysvaunu tehostaa työskentelyä i-mop –yhdistelmäkoneen kanssa. Vaunussa voi säilyttää ja kuljettaa i-mop-yhdistelmäkoneen lisäksi laturia ja lisäakkuja, kahta puhdasvesisäiliötä, kahta likavesisäiliötä, kahta välinevartta (esim. moppi ja kuivain) ja muuta siivousvälineistöä.

i-landS on vankkarakenteinen ”liikkuva siivouskeskus”, jonka avulla säästyy aikaa ja kustannuksia. Mukana kulkee vesimäärä, millä puhdistaa lähes 1 000 neliömetrin tilan. i-mop-yhdistelmäkoneen voi lukita vaunuun. Isot ilmakumirenkaat helpottavat kuljettamista sekä sisä- että ulkotiloissa.

Tuotetiedot: pituus 59 cm, leveys 54 cm, korkeus 113 cm ja paino 31 kg. Säiliöt toimitetaan lisävarusteena asiakkaan tarpeen mukaan.

Lisätiedot: i-team Finland / Kristall Pro, 010 421 9202, info@kristall.fi, www.kristall.fi