SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2018 » 03 » M1-lattianpäällystejärjestelmä

M1-lattianpäällystejärjestelmä

Julkaistu 09.03.2018
Upofloor Zero lattianpäällyste- ja Casco Floor Expert -tuotteet muodostavat yhdessä M1-luokituksen vaatimukset täyttävän lattianpäällystejärjestelmän.

Upofloor Zero -lattianpäällysteen ja betonisen aluslattian sekä pohjusteen, lattiatasoitteen ja liiman muodostaman rakenteen toimivuus on testattu myös kokonaisuutena. Tällöin on huomioitu materiaalien mahdollinen keskinäinen vaikutus ja mitattu koko rakenteen yhteiset emissiot.

Rakenne sopii niin uudisrakentamiseen kuin korjausrakentamiseen ja erityisesti julkisiin tiloihin, joissa asetetaan korkeat vaatimukset sisäilman hyvälle laadulle ja puhtaudelle, esim. kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin.

Upofloor Zerolle on myönnetty rakennusmateriaalien vähäpäästöisyydestä kertova M1-merkki.

Lisätiedot: Upofloor Oy www.upofloor.fi, Tomi Tehomaa, p. 040 587 5308, tomi.tehomaa@upofloor.fi