SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut

Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut

Ajankohta: 
27.03.2019 - 28.03.2019

 

 

 

 

 

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 27.-28.3.2019

Pohjoismaiden suurin puhtausalan tapahtuma Finnclean on ensi kerralla Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut, keväällä 2019. Messut pidetään tuttuun tapaan Tampereella, ja tällä kertaa Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallissa. Messujen lisäksi ohjelmassa on monipuoliset koulutuspäivät, joiden teemoja ovat digitalisaatio, hyvinvointi, turvallisuus ja ympäristö.

Messut ovat auki keskiviikkona klo 10-17 ja torstaina klo 10-16. Keskiviikkona klo 17 alkaen on kutsuvierastilaisuus.

Varaa osastopaikkasi nyt!

 

Koulutuspäivien ohjelma on keskiviikkona klo 9.00 - 16.00 ja torstaina klo 9.00 - 14.30. Koulutuspäivien osallistujat voivat tutustua messuihin lounastauolla, ohjelman jälkeen sekä keskiviikon kutsuvierastilaisuudessa. Koulutuspäiviin voi osallistua 1-2 päivänä. Lisäksi molempina päivinä on yksi koulutuspäivien ohjelmaan kuuluva workshop, johon voi ostaa lipun myös erikseen. Koulutuspäivien ohjelma päivittyy tänne kesän aikana.

 

Keskiviikkona kuulemme mm. Henrik Dettmannin ajatuksia johtamisesta, motivaatiosta ja tiimityöstä. Henrik Dettmann on Suomen koripallomaajoukkueen valmentaja, jolla on myös kokemusta kansainvälisiltä kentiltä, ja joka on nostanut suomalaisen koripallon Susijengin kanssa aivan uudelle tasolle. Vuoden 2014 Urheilugaalassa miesten koripallomaajoukkue valittiin vuoden joukkueeksi, Susijengin fani-ilmiö vuoden urheilukulttuuriteoksi sekä Henrik Dettmann vuoden valmentajaksi.

 

Torstaina lavalle kiipeää mm. Patrick "Pata" Degerman, Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä! Löytöretkien ja eri organisaatioiden suuria projekteja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Usein joudutaan kohtaamaan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja ja luovaa ajattelua. Luennollaan Pata antaa ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen, saavuttamiseen sekä tiimityöhön. Konkreettisten ja omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen esimerkkien kautta kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille. "Rajat, jotka asetamme itsellemme, ovat usein illuusioita. Itse asiassa pystymme pääsemään huomattavasti pidemmällekin. Se, että uskaltaa mennä asettamiensa rajojen ulkopuolelle, avaa mielestäni aistit ja antaa voimia tuleviin haasteisiin.", Pata toteaa.

 

Lisätietoa Finnclean PRO -messuista ja koulutuspäivistä tulee sekä tänne että finnclean.fi -sivuille.

 

Finnclean PRO:n kanssa yhtä aikaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on myös Liikuntapaikkamessut (Sportec, Gymtec & Welltec, A-hallissa) sekä Hankintapäivät. Kaikki kävijät voivat vapaasti vierailla kaikilla messuilla.

Seuraavat perinteiset Finnclean-messut pidetään jälleen keväällä 2021.