SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut

Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut

Ajankohta: 
27.03.2019 - 28.03.2019

 

 

 

 

 

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 27.-28.3.2019

Pohjoismaiden suurin puhtausalan tapahtuma Finnclean on tänä vuonna Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut. Messut pidetään tuttuun tapaan Tampereella, ja tällä kertaa Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallissa. Messujen lisäksi ohjelmassa on monipuoliset koulutuspäivät, joiden teemoja ovat digitalisaatio, työhyvinvointi, työturvallisuus ja ympäristö.

Messut ovat auki keskiviikkona klo 10-17 ja torstaina klo 10-16. Muista rekisteröityä messuille, niin pääset sisään ilmaiseksi! 

Lue lisää kaikesta messuihin liittyvästä täältä.

 

Finnclean PRO koulutuspäivät (Puhtausalan kehityspäivät)

Puhtausalan kehityspäivät eli maksullinen koulutustapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa ja nyt laajempana kuin ennen. Paikka ja muoto vaihtelee (viimeksi oltiin risteilyllä), mutta sisältö eli puhtausalan asiaosaamisen kehittäminen säilyy. Tällä kertaa Puhtausalan kehityspäivät järjestetään messujen yhteydessä eli ne ovat Finnclean PRO koulutuspäivät. Messuihin yhdistettynä saadaan huikea kokonaisuus, jota ei todellakaan kannata missata!

Tapahtuma tarjoaa mahtavan kattauksen puhtausalan asiaosaamista, tietoa, taitoa ja inspiraatiota. Molempina päivinä puheenvuorot kattavat messujen neljä teemaa: ympäristö, työturvallisuus, digitalisaatio sekä työhyvinvointi (keynote-luennot). Aikataulu on rakennettu siten, että koulutuspäivien osallistujat ehtivät hyvin tutustua myös messuihin, joilla on tarjolla valtava määrä asiantuntemusta ja kiinnostavaa nähtävää kaikkien kävijöiden iloksi ja hyödyksi.

Kaikki Finnclean PRO koulutuspäivien osallistujat ovat kutsuvieraita keskiviikkoillan 27.3. kutsuvierastilaisuudessa (alkaa klo 17.00). Valitse aikataulusi mukaan 1-2 päivän osallistuminen!

Jos aikataulu on todella tiukka tai tarvitset erityisesti inspiraatiota, kumpanakin päivänä keynote-luennoille voi osallistua myös erikseen.

 

Keskiviikko 27.3.2019

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

9.00 Tervetuloa
Per-Olof Ekström, toiminnanjohtaja, SSTL Puhtausala ry

9.15 Sisäilma ja sisäilmasto
Mitä tarkoittaa sisäilmasto, miten sisäilmaan vaikutetaan, ja miten perustella sisäilmaan liittyviä asioita. Siivottavuuden ja siivoustaajuuden vaikutus sisäilmaan.
Niina Kesti, rakennusterveysasiantuntija, Poistoa Oy:n omistaja

10.00 Suojainpassi - käytännöllinen ja käytännönläheinen koulutuskokonaisuus
Suomessa tapahtuu hurja määrä työtapaturmia, joista suuri osa voitaisiin estää oikeanlaisten henkilösuojainten avulla. Virtuaalisen Suojainpassin avulla sekä työnantaja että työntekijä ymmärtävät suojaimen valinnan ja asianmukaisen käytön merkityksen kiinnostavalla ja vuorovaikutteisella tavalla, ajasta ja paikasta riippumatta. Tutustumme tarkemmin yhden suojainryhmän paketin sisältöön.
John Bergman, toiminnanjohtaja, Suomen työsuojelualan yritysten liitto STYL ry

10.45 Siivoustyön digitalisaatio Palmiassa
Palmian strategiassa digitalisaatio on merkittävä painopistealue. Osana kehittämistä siivousmenetelmiä parannetaan digitaalisten ratkaisujen avulla. Vuoden 2018 aikana Palmian toimitilahuoltajien arkeen on tullut paljon uutta mobiiliteknologiaa ja robotteja. Kuulemme, miten IoT, robotiikka ja tekoäly vaikuttavat siivouksen tulevaisuuteen.
Riku Moisio, ICT- ja kehitysjohtaja, Palmia Oy

11.30 Lounas ja näyttelyyn tutustuminen

13.00 Keynote: Niin paljon uutta ja niin vähän aikaa
Jatkuva muutos tuo haasteita niin yksilöille kuin työyhteisöillekin. Miten muutosta voisi hallita, miten saada porukka mukaan, ja miten saada uudet, hyvät käytännöt pysymään käytössä? Huippuvalmentajan ajatuksia johtamisesta, motivaatiosta ja tiimityöstä.
Henrik Dettmann, koripallovalmentaja, Suomen maajoukkue

Henrik Dettmann on Suomen koripallomaajoukkueen valmentaja, jolla on myös kokemusta kansainvälisiltä kentiltä, ja joka on nostanut suomalaisen koripallon Susijengin kanssa aivan uudelle tasolle. Vuoden 2014 Urheilugaalassa miesten koripallomaajoukkue valittiin vuoden joukkueeksi, Susijengin fani-ilmiö vuoden urheilukulttuuriteoksi sekä Henrik Dettmann vuoden valmentajaksi.

Haluatko osallistua Henrik Dettmannin huippuluennolle? Se onnistuu myös ilman muuhun ohjelmaan osallistumista hintaan 100 euroa / hlö + alv.
Ilmoittaudu tästä!

14.30 Koulutuspäivä päättyy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17.00 Messut sulkeutuvat, kutsuvierasilta messuilla
Kaikki koulutuspäivien osallistujat kuuluvat kutsuvierasjoukkoon automaattisesti. Lisätietoa asiasta tulee muun koulutuspäiväinfon ohessa ja voit varata kalenteriisi ajan tälle.

Muutokset mahdollisia.

 

Torstai 28.3.2019

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

9.00 Tervetuloa
Per-Olof Ekström, toiminnanjohtaja, SSTL Puhtausala ry

9.15 Sisäliikuntapaikkojen siivoushaasteet ja ratkaisut
Yleiskatsaus liikuntapaikkojen siivoukseen. Laajat käyttäjäryhmät ja erilaiset pintamateriaalit tuovat haasteita siivoukselle. Kokemuksia ja ratkaisuja, kuinka erilaiset sisäliikuntatilat pidetään viihtyisinä ja siisteinä.
Elina Lähdeaho, siivouspäällikkö, Urheiluhallit Oy

10.00 Inhimilliset tekijät työturvallisuudessa
Työpaikalla tapahtuu työtapaturma ja taustalla todetaan olevan inhimillinen tekijä. Mitä nämä tekijät ovat ja kuinka niitä voidaan hallita?
Mira Seppänen, asiantuntija, Institute Bruno Schmaeling Consulting Group

10.45 Robotiikka eilen, tänään ja huomenna
Jussi Ruisniemi, Sales Manager, Diversey

11.30 Lounas ja näyttelyyn tutustuminen

13.00 Keynote: Mahdoton tehtävä Mount SISU / Etelämanner -93°C
Patrick "Pata" Degerman, löytöretkeilijä

Patrick "Pata" Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Löytöretkien ja eri organisaatioiden suuria projekteja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Usein joudutaan kohtaamaan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja ja luovaa ajattelua. Luennollaan Pata antaa ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen, saavuttamiseen sekä tiimityöhön. Konkreettisten ja omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen esimerkkien kautta kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille. "Rajat, jotka asetamme itsellemme, ovat usein illuusioita. Itse asiassa pystymme pääsemään huomattavasti pidemmällekin. Se, että uskaltaa mennä asettamiensa rajojen ulkopuolelle, avaa mielestäni aistit ja antaa voimia tuleviin haasteisiin.", Pata toteaa.

Haluatko osallistua Pata Degermanin huippuluennolle? Se onnistuu myös ilman muuhun ohjelmaan osallistumista hintaan 100 euroa / hlö + alv.
Ilmoittaudu tästä!

14.30 Koulutuspäivä päättyy

16.00 Finnclean PRO messut päättyvät

 

 

 

 

 

 

 

Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut:

Osallistumismaksu (2pv) 390 €, jäsenhinta 340 €. Osallistumismaksu (1pv) 230 €, jäsenhinta 200 €. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Osallistumismaksu sisältää kaikki luennot, lounaan ja aamukahvit. Kaikki osallistujat ovat kutsuvieraita keskiviikon 27.3. kutsuvierasillassa.

Henrik Dettmannin luento (erikseen ostettuna) 100 €.

Pata Degermanin luento (erikseen ostettuna) 100 €.

Hintoihin lisätään alv. 24%. Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta. Ilmoittaudu koulutuspäiville viimeistään 18.3.2019 ja yksittäisille luennoille viimeistään 24.3.2019. Mikäli paikat myydään loppuun, keynote-luennoille etusijalla ovat koulutuspäivien osallistujat.

Ilmoittautumisaika koulutuspäiville on päättynyt. Tiedustele paikkatilannetta minna.forstadius@puhtausala.fi

Ilmoittaudu Henrik Dettmannin ja/tai Pata Degermanin keynote-luennoille tästä!

Kun ilmoittaudut, saat automaattisen vahvistusviestin. Tarkemmat tiedot lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129.

 

Messulehti

Puhtausala 2-2019 on messujen erikoisnumero. Lue lehdestä lisää myös koulutuspäivien puhujista!

 

Majoitus Finnclean PRO messujen ja koulutuspäivien aikana

Original Sokos Hotel Ilvekseen on varattu majoituskiintiö messujen ajaksi eli ti-ke ja ke-to välisille öille 26.-28.3.2019. Hinnat 1hh 130 € ja 2hh 150 € / yö. Huonehintoihin sisältyy aamiainen, arvonlisävero sekä asiakassauna. Huonehinnat sisältävät kanta-asiakaskortin (S-card) palveluedut.

Varaa majoitus suoraan hotellin vastaanotosta puh. 020 1234 631 tai ilves.tampere@sokoshotels.fi tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta puh. 020 1234 600 tai sokos.hotels@sok.fi

Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen FinncleanPRO. Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet. Varaukset kiintiöstä tulee tehdä 6.3.2019 mennessä. Kiintiön umpeutumisen jälkeen tulleisiin varauksiin sovelletaan päivän hintaa. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Original Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä on lämmin pysäköintihalli. Yhtäjaksoisen yhden vuorokauden (24 h) mittaisen pysäköinnin veloitus on 21 €, tuntiveloitus 2 €/tunti (hinnat sitoumuksetta). Pysäköintipaikkoja ei voi varata ennakkoon. Pysäköintimaksu suoritetaan pysäköintihallin maksuautomaattiin tai hotellin vastaanottoon.

 

Seuraavat perinteiset Finnclean-messut pidetään jälleen keväällä 2021.