SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut

Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut

Ajankohta: 
27.03.2019 - 28.03.2019

 

 

 

 

 

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 27.-28.3.2019

Pohjoismaiden suurin puhtausalan tapahtuma Finnclean on ensi kerralla Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut, keväällä 2019. Messut pidetään tuttuun tapaan Tampereella, ja tällä kertaa Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallissa. Messujen lisäksi ohjelmassa on monipuoliset koulutuspäivät, joiden teemoja ovat digitalisaatio, hyvinvointi, työturvallisuus ja ympäristö.

Messut ovat auki keskiviikkona klo 10-17 ja torstaina klo 10-16. Messuille on vapaa pääsy, ohjelmatiedot täydentyvät finnclean.fi -sivuille. Finnclean PRO:n kanssa yhtä aikaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on myös Liikuntapaikkamessut (Sportec, Gymtec & Welltec, A-hallissa) sekä Hankintapäivät. Kaikki kävijät voivat vapaasti vierailla kaikilla messuilla.

Keskiviikkona klo 17 alkaen on kutsuvierastilaisuus.

Haluaisitko messuille näytteilleasettajaksi? Tiedustele paikkatilannetta ja lue lisää täältä.

 

Finnclean PRO koulutuspäivät

Keskiviikko 27.3.2019

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

9.00 Tervetuloa
Per-Olof Ekström, toiminnanjohtaja, SSTL Puhtausala ry

9.15 Sisäilma ja sisäilmasto
Mitä tarkoittaa sisäilmasto, miten sisäilmaan vaikutetaan, ja miten perustella sisäilmaan liittyviä asioita. Siivottavuuden ja siivoustaajuuden vaikutus sisäilmaan.
Niina Kesti, rakennusterveysasiantuntija, Poistoa Oy:n omistaja

10.00 Suojainpassi - käytännöllinen ja käytännönläheinen koulutuskokonaisuus
Suomessa tapahtuu hurja määrä työtapaturmia, joista suuri osa voitaisiin estää oikeanlaisten henkilösuojainten avulla. Virtuaalisen Suojainpassin avulla sekä työnantaja että työntekijä ymmärtävät suojaimen valinnan ja asianmukaisen käytön merkityksen kiinnostavalla ja vuorovaikutteisella tavalla, ajasta ja paikasta riippumatta. Tutustumme tarkemmin yhden suojainryhmän paketin sisältöön.
John Bergman, toiminnanjohtaja, Suomen työsuojelualan yritysten liitto STYL ry

10.45 Siivoustyön digitalisaatio Palmiassa
Palmian strategiassa digitalisaatio on merkittävä painopistealue. Osana kehittämistä siivousmenetelmiä parannetaan digitaalisten ratkaisujen avulla. Vuoden 2018 aikana Palmian toimitilahuoltajien arkeen on tullut paljon uutta mobiiliteknologiaa ja robotteja. Kuulemme, miten IoT, robotiikka ja tekoäly vaikuttavat siivouksen tulevaisuuteen.
Riku Moisio, ICT- ja kehitysjohtaja, Palmia Oy

11.30 Lounas ja näyttelyyn tutustuminen

13.00 Keynote: Niin paljon uutta ja niin vähän aikaa
Jatkuva muutos tuo haasteita niin yksilöille kuin työyhteisöillekin. Miten muutosta voisi hallita, miten saada porukka mukaan, ja miten saada uudet, hyvät käytännöt pysymään käytössä? Huippuvalmentajan ajatuksia johtamisesta, motivaatiosta ja tiimityöstä.
Henrik Dettmann, koripallovalmentaja, Suomen maajoukkue

Henrik Dettmann on Suomen koripallomaajoukkueen valmentaja, jolla on myös kokemusta kansainvälisiltä kentiltä, ja joka on nostanut suomalaisen koripallon Susijengin kanssa aivan uudelle tasolle. Vuoden 2014 Urheilugaalassa miesten koripallomaajoukkue valittiin vuoden joukkueeksi, Susijengin fani-ilmiö vuoden urheilukulttuuriteoksi sekä Henrik Dettmann vuoden valmentajaksi.

14.30 Kahvi

15.00 - 16.30 Workshop mitoitukseen liittyen
Tiedot täydentyvät.

Workshop kuuluu Finnclean PRO koulutuspäivien osallistumismaksuun ja siihen myydään lippuja myös erikseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

17.00 Messut sulkeutuvat, kutsuvierasilta messuilla
Kaikki koulutuspäivien osallistujat kuuluvat kutsuvierasjoukkoon.

Muutokset mahdollisia.

 

Torstai 28.3.2019

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

9.00 Tervetuloa
Per-Olof Ekström, toiminnanjohtaja, SSTL Puhtausala ry

9.15 Sisäliikuntapaikkojen siivoushaasteet ja ratkaisut
Yleiskatsaus liikuntapaikkojen siivoukseen. Laajat käyttäjäryhmät ja erilaiset pintamateriaalit tuovat haasteita siivoukselle. Kokemuksia ja ratkaisuja, kuinka erilaiset sisäliikuntatilat pidetään viihtyisinä ja siisteinä.
Elina Lähdeaho, siivouspäällikkö, Urheiluhallit Oy

10.00 Inhimilliset tekijät työturvallisuudessa
Työpaikalla tapahtuu työtapaturma ja taustalla todetaan olevan inhimillinen tekijä. Mitä nämä tekijät ovat ja kuinka niitä voidaan hallita?
Mira Seppänen, asiantuntija, Institute Bruno Schmaeling Consulting Group

10.45 Robotiikka eilen, tänään ja huomenna
Jussi Ruisniemi, Sales Manager, Diversey

11.30 Lounas ja näyttelyyn tutustuminen

13.00 Keynote: Mahdoton tehtävä Mount SISU / Etelämanner -93°C
Patrick "Pata" Degerman, löytöretkeilijä

Patrick "Pata" Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Löytöretkien ja eri organisaatioiden suuria projekteja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Usein joudutaan kohtaamaan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja ja luovaa ajattelua. Luennollaan Pata antaa ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen, saavuttamiseen sekä tiimityöhön. Konkreettisten ja omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen esimerkkien kautta kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille. "Rajat, jotka asetamme itsellemme, ovat usein illuusioita. Itse asiassa pystymme pääsemään huomattavasti pidemmällekin. Se, että uskaltaa mennä asettamiensa rajojen ulkopuolelle, avaa mielestäni aistit ja antaa voimia tuleviin haasteisiin.", Pata toteaa.

Haluatko osallistua Pata Degermanin huippuluennolle? Se onnistuu myös ilman muuhun ohjelmaan osallistumista hintaan 80 euroa / hlö + alv.

14.30 Koulutuspäivä päättyy

16.00 Finnclean PRO messut päättyvät

 

 

 

 

 

 

 

Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut:

Osallistumismaksu (2pv) 490 €, jäsenhinta 450 €. Osallistumismaksu (1pv) 290 €. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Osallistumismaksu sisältää luennot, lounaan ja kahvit. Kaikki osallistujat ovat kutsuvieraita keskiviikon 27.3. kutsuvierasillassa.

Pata Degermanin luento (erikseen ostettuna) 80 €.

Workshop (erikseen ostettuna) 100 €.

Hintoihin lisätään alv. 24%. Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta. Ilmoittaudu viimeistään 18.3.2019.

Ilmoittautuminen avataan tähän pian!

Kun ilmoittaudut, saat automaattisen vahvistusviestin. Tarkemmat tiedot lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129.

 

Seuraavat perinteiset Finnclean-messut pidetään jälleen keväällä 2021.