SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » miniClean Lappeenranta

miniClean Lappeenranta

Ajankohta: 
13.09.2018

miniClean Lappeenranta 13.9.2018 klo 9-15

Holiday Club Saimaa, Rauhanrinne 1, Lappeenranta

Vuoden kolmas ja viimeinen miniClean-tapahtuma pidetään Lappeenrannassa, Holiday Club Saimaan Arenalla. Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyn yhteydessä on kahvio sekä lounasmahdollisuus.

Tervetuloa tutustumaan puhtausalan uutuuksiin, oppimaan uutta ja tapaamaan tuttuja! Päivän ohjelmaan kuuluu ajankohtaisia tietoiskuja sekä koulutus, kaikki maksuttomia ja avoimia kaikille. Kävijöiden kesken arvotaan 1 vrk kylpyläloma 2 henkilölle missä tahansa Holiday Club Suomen kohteessa!

Lappeenrannan miniCleanissa on puhtausalan tiedon lisäksi myös hyvinvointiteema. Tule kuulemaan maksuton hyvinvointiluento, ja yhdistä miniClean-vierailuun myös kylpyläkäynti, vain 10 €/hlö!
Vinkki: Päivä miniCleanissa toimii yhdistettynä koulutus- ja virkistyspäivänä!

Näyttelyoppaan löydät tästä!

Tänne on helppo tulla - henkilöautoille on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja lisäksi maksuton miniClean-kuljetus liikennöi kaksi kertaa Imatran asemalta aamupäivällä (klo 9.00 ja 10.00), ja paluut kaksi kertaa iltapäivällä (klo 14.00 ja 14.30). Katso tarkemmat tiedot alempaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohjelma:

9.00 Näyttely avautuu

Tietoiskuja

10.00 Tutkittua tietoa Ultra H2O- vedestä ja Rekola Reflex- järjestelmästä
Harri Piiparinen, OrboTech Finland Oy

10.20 Kuinka tietoon pohjautuva siivous voi auttaa pysyttelemään askeleen edellä?
Tietoon pohjautuva siivous on ammattimaisen siivouksen viimeisin kehitysaskel. Tork EasyCube® on tilojenhallintaohjelmisto, joka tuo siivoukseen aivan uuden teho- ja tehokkuustason. Haluatko tietää lisää sen vaikutuksista alaan ja miten sinun yrityksesi voi hyötyä siitä?
Jarkko Sinisalo, aluepäällikkö, Essity Professional Hygiene

10.40 Kemikaalit ja niiden turvallinen käyttö
Jokainen meistä käyttää kemikaaleja päivittäisessä työssä – osaatko sinä suojautua oikein ja tiedätkö kuinka ne voivat vaikuttaa terveyteesi?
Marianne Pihlava, Service and Training Manager, EcoOnline Oy
Artikkeli aiheesta

11.00 Saniteettitilojen uudet tuulet - älylaitteilla apua arkeen
Marja Hautanen, Lindström Oy

11.20 Puhtaus on terveyttä
Taitavan työntekijän taidoilla tehoa sekä todellisia tuloksia. Työntekijän terveys on tärkeää.
Sirkku Murtomäki, Kristall Pro Clean Oy

11.40 Suomi-siivousvaunu – korkean hygienian kohteisiin
Terhi Salo, tuotepäällikkö / ammattipuhtaus, Berner Oy

 

12.30 - 13.30 Enemmän hyvinvointia, hymyä ja huumoria elämään

Jokaisessa meissä on vahvuutemme. On tärkeää löytää omat vahvuutensa ja uskoa itseensä. Erilaiset tunteet kuuluvat elämään ja on hyvä oppiä hyväksymään erilaisia tunteita arjen keskellä. Tunteiden tukahduttaminen vie energiaa ja voi aiheuttaa stressiä. Mitä arjen tapoja muuttamalla sinä voisit tuoda enemmän hyvinvointia elämääsi? Marille ihmisten ja työyhteisöjen kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen asia. Tule paikan päälle kokemaan Marin valmennushetki ja ravistelemaan omia ajatuksia ja tapojasi.

Mari Ravattinen, hyvinvointivalmentaja, Mielen Melodiat Oy
Työfysioterapeutti, NLP Master Practitioner, Mindfulness-ohjaaja

 

15.00 Näyttely päättyy
 

 

Työnantaja!
Tiesitkö, että ammattimessujen hyödyntämisestä on veroetua työnantajalle?
Verottaja kannustaa ammattimessujen hyödyntämiseen henkilöstön koulutuksissa ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia. Katso verohallinnon ohje koulutusvähennysten perusteista ja laskentatavoista.

 

Näytteilleasettajat

Tervetuloa tutustumaan Lappeenrannan miniClean-tapahtuman näytteilleasettajien tarjontaan! Tapahtumassa voit tutustua kattavasti puhtausalan toimijoihin:

Saapuminen ja pysäköinti

Holiday Club Saimaa sijaitsee Kaakkois-Suomessa, Lappeenrannan Rauhassa, lähellä Imatran keskustaa. Lähin lentokenttä on Lappeenrannassa sekä rautatieasemat Imatralla ja Lappeenrannassa. Perille Saimaan kylpylähotelliin pääsee omalla autolla, junalla, lentäen tai omalla veneellä Holiday Club Saimaan omaan satamaan, sekä maksuttomalla miniClean-kuljetuksella Imatran juna-asemalta!

Saapuminen miniClean-kuljetuksella: Maksuton kuljetus Imatran juna-asemalta Holiday Club Saimaalle ja takaisin. Pikkubussi liikennöi kaksi kertaa aamupäivällä asemalta miniCleaniin (klo 9.00 ja 10.00) ja kaksi kertaa iltapäivällä miniCleanista asemalle (klo 14.00 ja 14.30). Kuljetuksen hoitaa Tilausliikenne Hänninen Oy ja auton ikkunassa miniClean-kyltti.

Saapuminen autolla: Valtatie 6:ta Pitkin Vesivalon eritasoliittymän (nro 62) kautta. Osoite on Rauhanrinne 1, 55320 Rauha (Lappeenranta). Jos navigaattori ei tunnista osoitetta, voit syöttää osoitteeksi myös Tiuruniementie 131.

Saapuminen junalla: Lähin rautatieasema on Imatralla 7 kilometrin päässä. Asemalta ei ole julkisia kulkuyhteyksiä hotellille asti (lähin bussiyhteys 2 km päähän), taksilla pääsee parhaiten Imatran asemalta Rauhaan, Imatran taksi p. 0200 16 464.

Pysäköinti:

Hotellin vieressä päätien varressa on maksuttomia pysäköintialueita, samoin Anttilankaaressa ja Capri-kauppakeskuksen luona. Hotellin edessä olevalla kadulla on pysäköintikielto.

Välimatkat Holiday Club Saimaalle:
Imatralta 7 km
Lappeenrannasta 35 km
Helsingistä 250 km
Tampereelta 300 km
Kuopiosta 230 km

 

Kahvio ja lounas

Easy Kitchenissa näyttelytilan vieressä lounasaika on klo 11.00 - 14.00. Tarjolla kattava buffet-lounas 14.90 €, keitto ja salaattipöytä 12,90 €.

Näyttelytilassa on kahvio, jossa monenlaista suolaista ja makeaa syötävää. Kahvio palvelee koko miniCleanin aukioloajan.

 

Majoitus

Majoituskiintiö on varattuna Holiday Club Saimaalle ja se koskee kahta yötä eli ti-ke 11.-12.9. sekä ke-to 12.-13.9, voit valita omiin aikatauluihisi sopivan määrän. Yhden hengen huone on 108 € / vrk ja kahden hengen huone 128 € / vrk. Majoitushinnat sisältävät aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Saunamaailman erikoissaunat 7 € / hlö / vrk.

 

Tietoa näytteilleasettajille