SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Puhtausalan vuoden teko

Puhtausalan vuoden teko 2017

Esitä Puhtausalan Vuoden 2017 tekoa 15.3.2018 mennessä.
 

Puhtausalan Vuoden teko on SSTL Puhtausala ry:n kilpailu koko puhtausalalle. Palkinto jaetaan vuosittain yritykselle, yhteisölle, organisaatiolle tai yksittäiselle henkilölle. SSTL Puhtausala ry:n hallitus valitsee finalistit ja nimeää alalta yhden henkilön, joka valitsee kilpailun voittajan. Valinnan suorittava henkilö vaihtuu vuosittain, kuten esimerkiksi kirjallisuuden Finlandia-palkinnossa.

Julkistaminen ja palkitseminen tapahtuvat jokaisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla, jonkin SSTL Puhtausala ry:n merkittävän tapahtuman yhteydessä.

Vuoden 2017 teko julkistetaan Seinäjoen miniClean-tapahtumassa 12.4.2018.

Puhtausalan vuoden teko voi olla esimerkiksi teko, joka on vaikuttanut positiivisesti organisaation työhyvinvointiin, asiakastyytyväisyyteen, toimintaprosesseihin tai vaikkapa tuotelanseeraus, jonka ansiosta työ helpottuu tai nopeutuu. Kyseessä voi olla myös yksittäinen henkilö, joka on tehnyt tai kehittänyt idean, jolla on merkittävä vaikutus omalle organisaatiolle tai koko toimialalle.

Kilpailu etenee siten, että SSTL Puhtausala ry:n hallitus käsittelee saapuneet hakemukset kokouksessaan maaliskuussa ja valitsee kolme finalistia. Puhtausalan Vuoden teko 2017 voittajan valitsee Erja Suikkanen.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä 15.3.2018 mennessä vapaamuotoinen hakemus otsikolla Puhtausalan Vuoden teko 2017 osoitteeseen per-olof.ekstrom@puhtausala.fi.

Kuvaa hakemuksessa, mistä on kyse, mitkä ovat olleet tai ovat tämän teon tulokset ja miksi juuri sinun ehdotuksesi tulisi palkita.

 

Vuoden teko 2016 -tunnustuksen sai Sosiaali- ja terveysministeriön Ympäristöterveysryhmä
 

Vuoden teko 2016 -tunnustuksen voittaja julkistettiin Finnclean-messuilla 11.5.2017. Voittajaksi SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Harri Piiparinen valitsi Sosiaali- ja terveysministeriön Ympäristöterveysryhmän. Ympäristöterveysryhmässä valmisteltiin lakimuutos, jonka mukaisesti terveydensuojelulakiin tehtiin lisäys allasvesihygieenisestä osaamisesta. Laki edellyttää nyt uima-allas- ja märkätilojen siivoojilta riittävää osaamista näiden tilojen siivoukseen. Palkinnon vastaanotti Jari Keinänen Sosiaali- ja terveysministeriöstä. 

Katso video: Jari Keinänen, Sosiaali- ja terveysministeriö: "Olemme ylpeitä Puhtausalan Vuoden teko -palkinnosta"

Muut ansioituneet finalistit olivat Senaatti-kiinteistöjen palkkiojärjestelmä sekä Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän Siivoustyöryhmä.