SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Yritysjäsentilaisuus

Yritysjäsentilaisuus

Ajankohta: 
06.04.2017

Yritysjäsentilaisuus

Kevään yritysjäsentilaisuus pidetään Helsingissä torstaina 6.4.2017 klo 14.00 - 18.00. Paikka on viime keväältä tuttu Metropol Hietaniemi, Hietaniemenkatu 14 A.

 

Ohjelma

Klo 14.00 Kahvi

Klo 14.15 Tervetuloa

Harri Piiparinen, toiminnanjohtaja / SSTL Puhtausala ry

Klo 14.30 Huippumyyjän työpäivä - Tositarinoita myynnin hauskasta maailmasta

Olli Keskinen

Klo 16.00 - 18.00 Cocktail ja verkostoitumista

Tilaisuuden puhujavieraana on Kummelista ja ja MM -95 -kisastudiostakin tuttu Olli Keskinen. Kummelista tuli ensimmäinen tv-tuotanto, jolla oli oheistuotteita ja jonka puitteissa tehtiin kiertueita. Keskinen oli mukana myös ensimmäisen kisastudion luomisessa, joka jääkiekon MM -95 -kisalähetysten myötä synnytti Suomessa kisastudiokulttuurin. 2000-luvun alussa Keskinen vaikutti Sarasvuon Trainer's Housessa, joka tehokkaasti aiheutti hämmennystä, mutta toi myös uutta puhtia ja näkökulmaa monien asiakasyritystensä toimintaan.

Nyt Olli Keskinen on palaamassa juurilleen tv-ohjelmien ideoijana ja tuottajana. Hän toimii yrittäjänä, käsikirjoittajana, esiintyjänä, tuottajana ja juontajana. Hänellä on vahvat näytöt myynnistä, markkinoinnista ja brändin luomisesta. Yritysjäsentilaisuudessa persoonallinen ja hauska Olli Keskinen tarjoaa meille näkökulmia myynnin maailmaan.

Tilaisuuden lopuksi on mahdollisuus keskusteluun ja verkostoitumiseen viinin ja salaattibuffetin lomassa.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu SSTL Puhtausala ry:n yritys- ja yhteisöjäsenille. Ilmoittaudu viimeistään 3.4.2017.

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Tiedustele tilannetta, jos haluaisit vielä mukaan: minna.forstadius@puhtausala.fi

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Sijainti ja kulkuyhteydet:

Metropol Hietaniemi sijaitsee Domus Academicassa Hietaniemessä osoitteessa Hietaniemenkatu 14 A.

Kulkuyhteydet julkisilla: Kampin metroasema, Kampin bussiterminaali

Kulkuyhteydet autolla:

Lähin pysäköinti Euro Park City Forum, sisäänajo Ruoholahdenkadulta, Simonkadulta tai Jaakonkadulta. Kävellen uloskäynti parkkihallista Kampin kauppakeskukseen, kansakoulunkadulle tai Fredrikinkadulle (24/7), lisätietoja: www.europark.fi/pysakointitalot/p-forum-helsinki/

tai Euro Park Kamppi, sisäänajo Olavinkadulta, Eteläiseltä Rautatiekadulta. Kävellen uloskäynti Salomonkadulle, Narinkkatorille, lisätietoja: www.europark.fi/pysakointitalot/hki-kamppi/

Ravintola Metropol Hietaniemi tel. +358 50 4474775, www.metropol.fi