Puhtauden suunnaton tärkeys

Puhtauden suunnaton tärkeys

Puhtauden suunnaton tärkeys 


Koronaviruspandemia on edennyt tilanteeseen, jossa sen täysi pysäyttäminen ei todennäköisesti ole enää mahdollista. Siivoojien rooli tässä yhtälössä on todella suuri, sillä toistaiseksi avoinna olevien tilojen, ja etenkin kosketuspintojen, puhdistus on nyt äärimmäisen tärkeää. 

Epidemian aikana on erityisen tärkeää hallita pyyhintätekniikka ja menetelmät.

Myös siivoustekstiilien ja -välineiden huollon merkitys korostuu. Kertakäyttöisillä tuotteilla huollon tarve poistuu. Kestokäyttöisten pyyhkeiden käyttö on kuitenkin myös turvallista, kunhan kiinnittää pyyhintätekniikan ohella erityistä huomiota pyyhkeiden käsittelyyn ja huoltoon. Likaisen pyyhkeen kanssa ei saa aiheuttaa ristikontaminaatiota, eli likaannuttaa sillä puhtaita pintoja. Käsihygienia, lajittelu ja mahdollisimman suora tie pesukoneeseen on varmin tapa toimia. Lisäksi tulee huolehtia pyykinpesukoneen ja sen ympäristön pintapuhtaudesta.

Hyvä puhdistustulos vaatii edellä mainittujen lisäksi myös sen, että pyyhkeet ovat ehjät ja hyväkuntoiset.
Vaikka mikrokuituiset siivoustekstiilit kestävät pesusta pesuun niin, vanha viisaus pätee tässäkin ”Vain timantit ovat ikuisia”. Siivouspyyhkeiden kunto onkin syytä arvioida säännöllisesti.

Ohjenuoraksi Vileda on koonnut mikrokuitupyyhkeet ja pyyhintä -esityksen. Oppaana toimivassa esityksessä käydään, edellä mainittujen teemojen ohella, tiivistetysti läpi myös muuta pyyhintään liittyvää, johon on nyt syytä kiinnittää erityistä huomiota. Oppaan löydät tästä

 

Lisätietoja:
Petteri Enne
Kenttämyyntipäällikkö
p. 0400 105 200
petteri.enne@fhp-ww.com
 

Tilaa uutiskirje