RestoSmash 2020 -tapahtuma virtuaalisesti

RestoSmash 2020 -tapahtuma virtuaalisesti

Restonomikoulutuksesta tiedottava ja toimialalle näkyvyyttä hakeva RestoSmash 2020 -tapahtuma toteutetaan Tampereen korkeakouluyhteisön (TAMK) palveluliiketoiminnan tutkinto-opiskelijoiden ideoimana ja virtuaalisena. Sisältöä tapahtumaan tuotetaan erilaisia kohderyhmiä ajatellen ja sitä jaetaan suosituimmissa somekanavissa eli Twitterissä, LinkedInissä, Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa.

Tapahtumasta tiedotetaan ja linkkejä jaetaan myös eri kanaviin alan johtavissa digimedioissa ja uutiskirjeissä. Sisältöä tuotetaan yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen muun muassa työelämässä toimivien restonomien uratarinoita videohaastatteluja tekemällä. Julkaisuaikataulu videohaastatteluille on huhtikuu.

RestoSmash 2020- tapahtuman tavoitteina on saada näkyvyyttä toimialalle, tuoda alalle uusia näkökulmia, tavoittaa ja saada kiinnostumaan toisen asteen opiskelijat restonomikoulutuksesta sekä kirkastaa restonomibrändiä ja nostaa arvostusta. Tapahtuman ydinviestinä on ”restonomin monet kasvot”.

Tampereen korkeakouluyhteisön restonomikoulutuksesta saa lisätietoa osoitteesta tuni.fi. Osoitteessa voi tutustua tutkintoihin ja jatkuvan oppimisen vaihtoehtoihin.
Kevään yhteishaku jatkuu 1.4.2020 saakka. Avoimen väylän haku on 4.- 18.5.2020.

 

Tilaa uutiskirje