Tersanon otsonivesi on läpäissyt koronatestit

Tersanon otsonivesi on läpäissyt koronatestit

Tersanon otsonivesi on läpäissyt kaikki koronavirustestit ja torjuu viruksen tehokkaasti (99,99%) vain yhden minuutin vaikutuksella.

Nyt voi siis desinfioida turvallisesti ja helposti kaikenlaisia pintoja ja esineitä ilman ympäristölle vaarallisia kemikaaleja Tersano-otsonivedellä.


Tersano on testattu yleisimmillä bakteereilla ja viruksilla ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Nyt uusimpana testituloksista löytyy Murine Coronavirus ja vähenemä 4 log eli tuote voidaan todeta toimivaksi koronaan. Testivirus on hiiren koronavirus, mutta se on perusrakenteeltaan samanlainen kuin uusi koronavirus. Testitulokset voit katsoa tästä

 
Kemikaaliton otsonivesi Tersano on voimakkaampaa kuin kloori, mutta hellävarainen ihmisille ja ympäristölle, joten sillä voi puhdistaa ja desinfioida tehokkaasti ja kestävästi kaiken tyyppisiä pintoja, jopa alueita ja paikkoja, jotka vaativat korkeaa hygieniatasoa. Uusimman testituloksen perusteella Kiinan Wuhanin pääsairaalan sairaalapäällikkö päätti aloittaa Tersanon otsoniveden käyttämisen kaikkien sairaalan tilojen puhdistamiseen ja desinfiointiin.

Tersano otsonivedestä voit lukea lisää Aktiivivesi Suomen sivulta 
sekä Orbotechin sivulta 

Tilaa uutiskirje