Turvallisesti töissä -tietopaketit Torkilta

Turvallisesti töissä -tietopaketit Torkilta

Tork on lanseerannut Turvallisesti töissä -materiaalipankin auttaakseen organisaatioiden työntekijöitä työskentelemään turvallisesti koronaviruspandemian aikana. Torkin Turvallisesti töissä -materiaalipankki on verkossa, josta yritykset ja organisaatiot saavat ajankohtaisimmat hygieniatiedot ja -suositukset.

Työpaikkahygienian globaalina johtajana Tork tarjoaa vuosikymmenten kokemukseen perustuvaa tietoa ja käytäntöjä yhdistettynä terveysviranomaisten viimeisimpiin suosituksiin, jotta yritykset voivat estää taudinaiheuttajien leviämisen ja taata työntekijöilleen turvalliset työskentelyolosuhteet.

Materiaalipankista löytyy Torkin kehittämät, eri toimialoille suunnatut Tork – Turvallisesti töissä: COVID-19:ää koskevat tietopaketit, jotka auttavat yrityksiä ja organisaatioita varmistamaan, että heidän toimintatapansa, hygieniakäytäntönsä ja työturvallisuusohjelmansa vastaavat terveysviranomaisten, kuten WHO:n, suosituksia. Tietopaketit tarjoavat työkaluja ja ohjeistukset käsihygienian, henkilökohtaisen hygienian ja pintojen puhdistamisen priorisoimiseen yrityksissä.

Tietopaketit löytyvät terveydenhuoltoalallle, virastoihin, ravintola- jaruokapalvleualalle, tuotantolaitoksiin, ruokakauppoihin ja apteekeihin, päiväkoteihin ja kouluihin, sekä toimistoihin.

Poimi myös talteen Torkin vinkit entistä parempaan hygieniaan työpaikoilla ja toimipisteissä.

  1. Hygienia lähtee aina käsienpesusta. Tarkka käsienpesu lämpimällä vedellä ja saippualla on kaikkein tärkein tartunnan ehkäisemisen keino.
  2. Käsidesin aktiivinen käyttö ja käsidesiannostelijoiden sijoittelu oikeanlaisten hygieniakäytäntöjen vahvistamiseksi on suositeltavaa.
  3. Pintojen rutiininomainen puhdistus ja desinfiointi taudinaiheuttajien leviämisen vähentämiseksi.
  4. Työpaikoilla tulee varmistaa, että kaikki flunssan kaltaisia oireita potevat työntekijät pysyvät kotona ja että heille annetaan aikaa toipua ennen töihin palaamista.
  5. Selvät ja näkyvät ohjeistukset hygieniatoimenpiteistä jokaisen työntekijän saataville.

Lataa Turvallisesti töissä: COVID-19:ää koskevat tietopaketit tästä   

 

Tilaa uutiskirje