SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tietoa innovaatiopäivästä näytteilleasettajille

Puhtausalan innovaatiopäivä: Tietoa näytteilleasettajille

Puhtausalan innovaatiopäivä pidetään keskiviikkona 18.9.2019 klo 9.00 - 15.00

HUOM! Paikka muuttunut, uusi paikka on Helsinki Congress Paasitorni / Sirkus-tila, 0-kerros
Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

 

Puhtausalan innovaatiopäivä järjestetään syksyllä 2019 ensimmäistä kertaa. Ideana on rakentaa pieni ja tiivis näyttely teemoittain, ilman osastorakenteita. Teemoja ovat IoT, robotiikka, pienkoneet akulla (alle 50 kg netto), aineuutuudet ja välineuutuudet. Ympäristönäkökulmaa korostavat innovaatiot voivat olla aiheesta riippuen missä tahansa teemassa. Kullekin teemalle on tilaa noin 40-50m2 kulkuväylät mukaan lukien. Jokaiseen teemaan mahtuu siis 4-6 näytteilleasettajaa. Näytteilleasettajalle kuuluu esittelypöytä, johon voi tuoda tuotteita, näytteitä, esitteitä jne. Lisäksi voi tuoda 1-2 roll-upia. Tietysti teemasta riippuen tuo materiaali, koneita on hankala esitellä pöydällä.

Päivän ohjelmassa on neljä puolen tunnin mittaista asiantuntijapuheenvuoroa / lyhytkoulutusta, aiheet täydentyvät loppukevään aikana. Näyttelyyn on kävijöillä vapaa pääsy, lyhytkoulutukset sen sijaan ovat maksullisella koulutuspassilla. Lisäksi ohjelmassa on keskustelupaneeli aiheella "Siivous ilman kemikaaleja", johon myös on vapaa pääsy.

Päivän aikataulu:

9.00 Näyttely avautuu - vapaa pääsy

9.15 - 12.00 Lyhytkoulutukset (4 x 0,5h) - maksullinen, koulutuspassin voi ostaa lounaalla tai ilman

9.15 - 9.45 Nanopinnoituksista apua puhtaanapitoon. Näe ja kuule uusimman pinnoitustekniikan hyödyt! - Jukka Laks, Partner / Nanoksi Finland Oy

10.00 - 10.30 Ympäristöasioiden huomioiminen siivouspalveluissa - Minna Konttila, Tuotejohtaja / ISS Palvelut

10.45 - 11.15 Saadaanko bakteerit kuriin kuivahöyryllä? Puhtausmittauksia vetyperoksidihöyrytetyistä tiloista - Tuula Suontamo, FT, tutkija-kouluttaja

11.30 - 12.00 Uusinta uutta siivouskonerobotiikasta - Ville Kujala, Myyntiedustaja / Tammiholma Oy

13.00 - 14.00 Keskustelupaneeli: Siivous ilman kemikaaleja - vapaa pääsy. Paneelin alustaa FT tutkija-kouluttaja Tuula Suontamo.

15.00 Näyttely päättyy

 

Lyhytkoulutuksiin myydään koulutuspassia sekä lounaalla että ilman. Koulutuspassilla voi osallistua 1-4 lyhytkoulutukseen oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaan. Koulutuspassin pääsee hankkimaan tästä.

 

Hinnat:

Näytteilleasettajaorganisaatio voi olla esillä 1-2 teemassa.
1 teema 500 € + alv, jäsenhinta 450 € + alv
2 teemaa 660 € + alv, jäsenhinta 595 € + alv

Tiedot täydentyvät, muutokset mahdollisia.

Puhtausala-lehden 4/2019 -numerossa on mukana Innovaatiopäivän liite. Lehti ilmestyy 6.9.2019 ja liitteeseen tulee tietoa teemoista, näytteilleasettajista, puhujista ja puheenvuoroista sekä kemikaalittoman siivouksen paneelista.

Näytteilleasettajat saavat liitteeseen maksutta lyhyen logollisen esittelyn. Tiedot kerätään kesän aikana (viimeistään elokuun alkupäivinä), joten kannattaa muotoilla lyhyt esittely vaikkapa jo ennen lomakautta. Ideana on siis kertoa mitä yrityksellä on esillä juuri Innovaatiopäivässä ja miksi kannattaa tulla juttelemaan juuri teidän kanssanne.

 

Varaa paikkasi näyttelystä 30.6. mennessä.

Paikanvaraukseen tästä!

Tästä pääset kävijöille suunnatulle tapahtumasivulle.

 

Tarvitsetko majoitusta?

Scandic Paasissa on varattuna kiintiö, jossa huoneet ovat varattavissa 17.8. saakka. 1hh on 214 € ja 2hh 234 €. Voit varata huoneen tästä linkistä, käytä varauskoodia BSST170919.