Kumppanisisältö

Työkalupakki puhtausalan johtajille ja esihenkilöille

Puhtausalalla on puhuttu työvoimapulasta, hintakilpailusta, kiireestä ja laatuongelmista jo vuosia. Avain menestykseen tulevaisuudessa on osaaminen ja uuden oppiminen.
Työkalupakki puhtausalan johtajille ja esihenkilöille
Kuvituskuva Shutterstock ja Jari Taimelan kuva Kristi Vilmunen

19.09.2023

Suomen Laatutakuuyhtiön Jari Taimelan mielestä puhtausalan haasteisiin kannattaa vastata etsimällä ratkaisuja ja kasvattamalla osaamista. Taimela onkin pohtinut, miksi urheilijat harjoittelevat ja valmentautuvat määrätietoisesti, mutta samaa ei tehdä yritysmaailmassa.
– Yrityksissä oletetaan liikaa, että henkilöstö kyllä osaa. Annetaan avaimet käteen ja odotetaan tuloksia. Miten oppiminen ja osaaminen yritysmaailmassa eroaa urheilusta, vaikkapa jalkapallosta? Väitän, ettemme ole synnynnäisiä myyjiä, johtajia tai yrittäjiä. Sellaiseksi voi kuitenkin kehittyä oppimalla, ihan kuten jalkapalloilijaksikin kehitytään, Taimela konkretisoi.
Oppiminen on Taimelan mukaan avain onnistumiseen, ja siksi jokaisen menestykseen tähtäävän organisaation kannattaakin kouluttaa ja valmentaa henkilöstöään säännöllisesti.

Verkkovalmennus on ketterä ja edullinen ratkaisu

Taimela on dokumentoinut vuosien aikana karttuneen kokemuksensa, tiedon, taidon, osaamisen ja asiakkaiden toiveet käytännöllisiksi verkkokursseiksi. Tuorein kokonaisuus on valmennuspaketti puhtausalan esihenkilöille, yrittäjille ja johdolle.
– Verkkokurssit käsittelevät muun muassa henkilöstön hyvinvointia, myyntiä ja markkinointia, tiedolla johtamista, asiakaspalvelua. Saat myös työkaluja ajanhallintaan. Ja mikä parasta, voit opiskella silloin kun se sinulle sopii, Taimela sanoo.

Lue lisää ja tilaa verkkovalmennus itsellesi tai henkilöstöllesi!

Puhtausala ry