Puhtauspäivä mediassa

Puhtauspäivä mediassa

Puhtauspäivä mediassa

Puhtauspäivä 7.12.2015 näkyi mediassa monin tavoin. Päivä alkoi hienosti Huomenta Suomessa, jossa siivoustyönjohtaja Kaie Saagpakk Minjaco Oy:stä, toimitusjohtaja Karoliina Jarenko Filosofian Akatemiasta ja toiminnanjohtaja Harri Piiparinen SSTL Puhtausala ry:stä kertoivat siivoustyön arvostuksesta ja merkityksestä ja siitä, miten puhtausala aikoo uuden työn pioneeriksi. Katso lähetys, (valitse 7.12.), päivän puheenaihe alkaa noin kohdasta 11.45.

Monet lehdet kirjoittivat Puhtauspäivästä ja Kiitä siivoojaa -teemasta ja Yle uutisoi aiheesta monilla alueilla. Myös monet kunnat, oppilaitokset ja yritykset tiedottivat asiasta verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa. Tässä muutamia poimintoja:

Keskisuomalainen - artikkeli Kiitä tänään siivoojaa ja samasta aiheesta video
Turun sanomat - Tänään kiitetään siivoojia
Helsingin uutiset - Päiväkotilapset muistivat näkymättömän työn tekijää
Vaasan ikkuna - Puhtausalan ammattilainen on moniosaaja

Katso Puhtauspäivän kiitokset, kuvat ja kuulumiset Facebookista Puhtauspäivä -sivulta, sekä Instagramista ja Twitteristä #kiitäsiivoojaa (ja #kiitasiivoojaa) -aihetunnisteella. Kiitä siivoojaa -kampanjan palkittuihin postauksiin palataan vielä.

Kiitos kaikille Puhtauspäivään osallistuneille ja siivoojaa kiittäneille! Ensi vuonna puhtauspäivä on maanantaina 5.12.2016.

 

 

 

Tilaa uutiskirje